Odigrao se i prvi fizički obračun na farmi - političar Raka Radović je sapleo mladog voditelja Dejana Stankovića. Raka je bio ljut zbog toga što je Dejan ostao na farmi umesto Ive i odlučio je da mu pokaže “gde mu je mesto”.


Raka objašnjava farmerima kako se sukobio sa DejanomNakon što je Iva izašla sa “Farme” a Dejan se vratio na imanje, prošlonedeljni gazda Raka, očigledno ponesen titulom vođe u prvoj nedelji, odlučio je da se obračuna. Raka je u jednom trenutku prošao pored Dejana, koji je bio ogrnut plaštom, sa krunom na glavi, namerno ga zakačio ramenom, a već u sledećem trenutku mu je stao na plašt, zbog čega je Dejan, kao pokošen, pao na zemlju. U prvom trenutku Dejan nije mogao da dođe sebi, a onda je, kada je shvatio šta se desilo, počeo da plače. Posle nemilog događaja, kamermani su Dejana izvukli napolje i voditelj je počeo da zapomaže:
- Ja ovde nikome ne želim ništa loše, nikome ništa loše nisam uradio. Teško mi je palo što se to desilo, ja nikoga nisam isprovocirao. Prema svima sam fer i korektan, nikoga nisam dirao, niti sam nešto loše uradio - jecao je Dejan, gušeći se u suzama. Lice mu je bilo naduveno i crveno.


Dejan nije verovao šta ga je snašloOstali farmeri su bili pomalo šokirani, Maja je pokušala da uteši Dejana, ali ju je on oterao.
- Samo sam htela da vidim da li je dete dobro, da li ga nešto boli - pričala je potreseno Maja, a drugi farmeri su samo ćutali.
Raka se, koliko je poznato, nije pokajao zbog ovog čina, već se posle svega samo grohotom smejao. Iako je Dejan od njega mlađi više od trideset godina, političar očigledno nije našao adekvatniji način da Dejanu objasni da se ne slaže sa izborom publike koja ga je zadržala u emisiji, već se odlučio na fizičko nasilje.
U ime produkcije Televizije “Pink”, koja realizuje šou, portparolka Maja Govedarica ispričala je za “Blic” da će produkcija narednih dana odlučiti kako će sankcionisati taj čin.
- Svi fizički oblici ugrožavanja na farmi se kažnjavaju i za svaki takav postupak postojaće sankcija. U narednom periodu produkcija će odlučiti kako će tretirati Rakin postupak - ispričala je Maja.

Dejan je, inače, najneomiljeniji farmer. Od početka emisije ih provocira i sve okreće na šalu, zabušava u poslovima... Međutim, Dejan je imao i retke trenutke iskrenosti kada je farmerima objašnjavao da je on običan momak koji mnoge stvari radi zbog šou-biznisa. Dejan je nekoliko minuta, pre nego što je otišao u ring sa Ivom, nakon čega je ona ispala a on ostao u takmičenju, priznao da je njegovo ponašanje samo foliranje i da većinu stvari radi namenski.
- Ostvario sam svoj cilj da isprovociram sve ukućane - otkrio je ushićeno Dejan.
Zorica gazda
Zorica Brunclik je novi gazda “Farme”. Ona je obećala da će svima biti drug, ali i autoritet. Prvo njeno naređenje bilo je da se Raka i Dejan pomire. Zorica je takođe konstatovala da će mladi morati da se ove nedelje malo više angažuju u radu. Farmeri su dobili i zanimljiv zadatak - fudbalsku utakmicu. Podeljeni u mušku i žensku ekipu, farmeri su trčkali po imanju i na kraju su pobedili muškarci, koji su osvojili čokoladice. Kao pravi džentlmeni, podelili su ih s devojkama.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар