Prateći nekoliko jednostavnih saveta povećajte svoj seksepil, olakšajte flertovanje i raskrčite sebi put do novog dečka.

Držite se izreke: "Nemam šta da izgubim". Iako je kliše, setite se da hrabre devojke uvek dograbe najbolje momke.

Muškarce plaše velika ženska društva, stoga izlazite u pratnji najviše dve prijateljice. Kada ugledate momka koji vam se dopada, izdvojite se od svojih prijatelja i skenirajte prostoriju.

Kada uđe u vaš vidokrug uputite mu "onaj" pogled, savetuje "Cosmopolitan". Na taj način ćete ga pozvati da vam priđe.

Podarite osmeh svakom dobrom tipu koga sretnete, nikada ne znate da li je možda baš neki od njih pravi za vas.

Znate one grupne poruke koje vam kolege šalju o okupljanjima i druženjima? Hm, pa slobodno odgovorite na jedan i pridružite se zabavi.

Praćenje bivšeg na Facebooku završava se odmah. Bolje potražite momke u koje ste bile zaljubljene u srednjoj školi. Pošaljite staroj simpatiji poruku kako ste ga slučajno ugledale među zajedničkim prijateljima i da ne možete da verujete kako se promenio, na bolje naravno.

U ovo doba godine parkovi i tereni su prepuni momaka koji se bave sportom. Vozeći bajs zamolite jednog od njih da vam preporuči kojim putem da idete dalje, jer ste nove u tom kraju. Nešto nam govori da će vam se i on pridružiti.

Polako stižemo do završne faze. Bez obzira koliko zastrašujuće mogu zvučati narednih par ideja, probudite unutrašnju rok divu u sebi.

Večeras krenite u provod i izađite na nastup benda koji je "na dobrom glasu". Ako nema zgodnih muškaraca u okruženju, barem možete razgovarati sa gitaristom.

Privucite pažnju muškarca hrabrim potezima. Pošaljite pomfrit ili piće za njegov sto. Pošaljite zanimljiv SMS momku koji vam se već dugo dopada.

Kad ugrabite priliku, uđite u neku mušku radnju, uzmite lepu košulju, a zatim pristunog momka upitajte za savet, uz obrazloženje da kupujete poklon za brata.

U ovom momentu, postale ste pravi profesionalac kada je flert u pitanju. Krenite korak dalje - vreme je da jednom od odabranih momaka date priliku.

Skupite hrabrost i porazgovarajte sa simpatijom, bilo da je to slatki poštar ili kolega sa posla, a zatim razmenite brojeve telefona. Uskoro možete doživeti pravu ljubavnu bajku.

Ne zaboravite, kada se opustite i dozvolite svom seksipilu da ispliva na površinu, uživaćete u udvaračima kojih će sigurno biti na pretek, a zatim lako izabrati srećnika koji će ponosno poneti titulu vašeg dečka.

(Mondo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар