Romansu na pomolu između Aleksandre i Radovana ostali posmatraju kao "sapunicu", ali nisu baš svi uvereni u iskrene emocije…

Hrvatski maneken osvojio je, umesto tajnog imuniteta, šansu da sa makedonskom "Plejbojevom" zečicom provede noć na ostrvu odbačenih. Aleksandra je mislila da je oči varaju kada ga je videla kako joj ide u susret.

Inače, ona je ne tako davno, kada se tek polazilo na Kostariku, izjavila da je u dugoj i srećnoj vezi… Šta li dečko misli o radosti, zagrljajima i osmesima koje je uputila Radovanu?

"Konačno sam srećna, ovde je depresivno i niko nije mogao da me oraspoloži", cvrkutala je plavokosa Makedonka. Očigledna hemija između njih dvoje uspela je čak i Staniji da promeni mišljenje. "Divno je to što je uradio zbog Aleksandre", rekla je ona, misleći na Radovanovu žrtvu, pošto je "popio" negativni glas za sledeći plemenac kako bi proveo noć sa njom.



"U početku mi se nije sviđao, muvao me je agresivno pa sam morala da reagujem, pa smo se čak i posvađali. Ali sada, kada gledamo ovu njihovu 'sapunicu' umesto televizije, ima moj glas", rekla je atraktivna brineta.

Ta "sapunica" raznežila je čak i glavnu svađalicu Survivora, ali ne i Jelenu Maćić, koja i u tome vidi interes.

"Psiholog bi mogao da vam objasni ova muvanja… Stvorila se gomila platonskih parova, to je sumanuto vezivanje ljudi u ovako neobičnim, vanrednim okolnostima. Ali da se ne lažemo, nema tu ljubavi i seksa. Svi hoće samo tih 50.000 evra. Seks - jok", zaključila je ona u intervjuu.

"Golupčići" su svoje intervjue iskoristili da pohvale jedno drugo - Aleksandra Radovanovu hrabrost i zaštitnički, viteški stav, a on njen neodoljivi osmeh…

Boruka je diskutovala o novoj romansi, tačnije njenim "praktičnim" aspektima.

"Ma, ovo je samo patetika. Pa, kako će da se ljube, ljudi, nismo prali zube danima", rekao je Neven, dok je Vlada skeptičan jer ne misli da je samo za jedan dan mogao da nastane "plamen" ljubavi između Makedonke i Hrvata.

"Ako su se stvarno zaljubili, svaka im čast".

Devojke plemena Matambo navijaju za romantiku, dok su muškarci hladnije glave, naročito Ognjen.
"Radovan je ovde razmišljao samo jednom glavom, i to ne onom koja mu je na ramenima", našalio se on, ali je dodao i da misli da će takav stav koštati "mistera" dalje igre u surovom rijalitiju. On je, recimo, totalno "mrtav hladan" na činjenicu da ga Maja Lena grli dok spava…

"Majo, imaš li dečka? Pa ako imaš, zašto obgrliš Ogija nogama dok spavate", peckala je Kristina.
"On je kao neki veliki meda, udoban je", vadila se Maja Lena.

Peckanja je bilo i u Boruki, i to na račun Vlade i Ave. Maneken, međutim, kaže da je među njima sve šala iz dosade.

"Svi volimo Avu jer je stalno lepo raspoložena, nasmejana… Ponekad se šalimo, ali to je iz dosade", rekao je on.

Njegova nesuđena "ljubav" na ostrvu u međuvremenu se bacila na pranje veša, svog i tuđeg, jer predviđa da je ugrožen njen ostanak u plemenu.

"Obožavam da perem veš, naročito muški! Prvo sam oprala svoje stvari da bih, ako me izbace, otišla čista i prefinjena, ali želim da svi na plemenac odemo čisti i doterani. Jedino mi smeta Neven, ima najviše stvari i iscrpim se dok mu sve operem", rekla je ona.

Nakon 24 sata na ostrvu odbačenih, došlo je vreme da se Radovan i Aleksandra pozdrave. Nije bilo ničega "konretnog" osim gomile zagrljaja, makar ničega što je kamera zabeležila. Radovan je u svoje pleme otišao zadovoljan, noseći poruke i pozdrave ostalima, i verovatno želju da Aleksandru ponovo vidi što pre.

(Mondo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар