Sestra i brat iz Kraljeva pobednici su treće sezone šoua Ja imam talenat!

U prvoj sezoni pobedila je muzika, u drugoj ples, a pobeda u trećoj sezoni najvećeg takmičarskog šoua otišla je u ruke brata i sestre koji sviraju "zaboravljene" instrumente, gusle i harmoniku.

Najviše glasova publike osvojili su Bojana i Nikola Peković, na drugo mesto publika je postavila Emiliju Đonin, a na treće Marka Milanovića.

Sestra i brat iz Kraljeva bili su iznenađeni pobedom, a ranije su najavili da će nagradu od 100.000 evra uložiti u dalje obrazovanje.Brojne audicije okupile su više od 4.500 potencijalnih “talenata”, koji su se nadali da će osvojiti žiri - Ivana Tasovca, Minu Lazarević i Aleksandra Milića Milija - dovoljno da prođu dalje, a zatim stići i do srca publike koja glasa.

Samo njih deset stigli su do velikog finala, u kojem su dobili šansu da se prikažu u punom sjaju.

Poslednju seriju nastupa u trećoj sezoni otvorio je operski pevač Marko Milanović, koji je u pratnji osam bek vokala otpevao napolitansku ariju. Emilija Đonin bila je sledeća, a očarala je žiri pesmom “River deep, mountain high” Tine Tarner.

“Ti si slatkica, ali više nemaš glasić, već glaščinu”, složio se žiri.

Grupa Glas Ne Žice pevala je a capella pesmu Džordža Majkla “Freedom”, a mala gimnastičarka, inače svetska prvakinja u džezu i treće mesto u šoudensu, Dejana Bajić izvela je sopstvenu koreografiju.

“Osvojila si Srbiju, Evropu i svet, sada ti samo preostaje da čekaš da otkriju život na drugim planetama i da kreneš na intergalaktička takmičenja”, rekao joj je Tasovac.

Peti je bio Infinity kvintet sa muzikom iz filma “Roki”, ovoga puta uz pomoć bubnjara.

Katarina Dumančić ostala je “verna” svom idolu Edit Pjaf, i pevala je njenu pesmu “Hymne a l'amour”, dok su Bojana i Nikola Peković ostali verni tradiciji i nastupili sa guslama i harmonikom.

Bend Pogrešila roda izveo je novu autorsku pesmu o misterioznoj lepotici iz Afrike, za koju je Tasovac rekao da mu vraća veru u rokenrol.

Bojana Stamenov oduvala je studio pesmom “Think” Arete Frenklin, a poslednja je nastupila plesna grupa Dream Team.

U revijalnom delu programa, dok su takmičari “grickali nokte” a publika slala SMS glasove, nastupili su makedonska pevačica Kaliopi i prva truba Guče Dejan Petrović sa svojim orkestrom.

Od četvrtog do desetog mesta, “rang lista” je izgledala ovako: Bojana Stamenov, Katarina Dumančić, Dream Team, Dejana Bajić, Pogrešila roda, Infinity kvintet i Glas Ne Žice.(Mondo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар