Svetski mediji se ovih dana utrkuju ko će, pored teniskih informacija vezanih za Novaka Đokovića, otkriti što više podataka o privatnom životu najboljeg tenisera planete. Paralelno s tim tabloidi se trude da iskopaju informacije o njegovoj devojci i, najverovatnije, budućoj supruzi Jeleni Ristić.

Brojni portali navode kako Jelena poseduje sve atribute za status svetske zvezde, onakav kakav po pravilu imaju supruge najpoznatijih sportista današnjice, ali i holuvidske face. Pomno se prati i beleži kakvu je haljinu obukla, koji sat ili prsten nosi, kako reaguje kod svakog Novakovog poena. “Jelena je ljubav mog života! Ona je sposobna, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost. Upravo to je ono što nas čini srećnim u ljubavi”, ne krije Novak da mu je baš Jeca osoba za čitav život, dodajući da mu je ona pokretačka snaga. Američki portal “tennis and stars” donosi tekst pod naslovom “Upoznajte ženu koja stoji iza teniske zvezde Novaka Đokovića”. Uz obilje fotografija iznose se i detalji o tome kako su se, zapravo, njih dvoje upoznali i kako su u srećnoj vezi već šest godina, koju će uskoro krunisati brakom…

Jelena Ristić (26) jedna je sasvim obična devojka iz Kosovske ulice koja je pohađala Osnovnu školu “Drinka Pavlović” u Beogradu. Nakon toga je upisala sportsku gimaziju, a upravo u to vreme su se njih dvoje i upoznali preko zajedničkih teniskih prijatelja. Kažu, bila je to ljubav na prvi pogled. Da je i Jeca sportski tip, videlo se u školskim danima. Naime, ona je oduvek pokazivala sklonost ka atletici, čak je počela i sa ozbiljnim treninzima. Da je ambiciozna, kako i Novak tvrdi, da se zaključiti i po njenoj odluci da se ozbiljno posveti daljem školovanju. Jelena je upisala prestižni Univerzitet Bokoni u Milanu, na kojem je diplomirala sa najvišim ocenama. Tek pošto je ostvarila i te planove, mogla je sebi da dozvoli da se češće pojavljuje uz svog dragog na brojnim turnirima širom sveta.

Trenutno su oboje stacionirani u Monte Karlu, gde je Jelena upisala završne masters studije i pripremila doktorsku disertaciju iz oblasti ekonomije. Paralelno s tim je radila u poznatoj svetskoj naftnoj kompaniji.
U jednom od retkih obraćanja medijima, Jelena Ristić je o vezi s Novakom Đokovićem rekla: “Ponosna sam na Novaka i na sve njegove uspehe. Nadam se da ću još dugo biti uz njega i da ću mu pomoći da bude još bolji.”

Za razliku od supruga ili devojaka svetski poznatih sportista, Jelena Ristić ne voli da se eksponira u javnosti i nije sklona tračevima. U njenom životu niko nije našao nijednu mrlju. Poslednji pokušaj da srpski novinari dobiju neku njenu izjavu bio je u julu 2011. godine, kada je ispred Skupštine bio upriličen doček za Novaka Đokovića povodom osvajanja Vimbldona.

“Ne zabavljam se sa Novakom da bih se osećala moćnom, kao što neki možda misle. Sa njim sam zato što ga volim, zato što se volimo, a ne što nas neki drugi posmatraju i što nam zavide”, rekla je svojevremeno Jelena.

(Alo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар