Kada Erik pojede bananu, postaje Bananamen, a kada bi obukao pantalone koje imaju prišivenu tastaturu, postao bi pravi magnet za radoznale poglede.

Pantalone novog milenijuma imaju višestruku namenu. Dizajnerski dvojac iz Holandije, razvio je ideju novih farmerki koje nude lakšu upotrebu prenosivih uređaja, poput laptopa i tastature. Proizvod kompanije Nieuwe Herena, predstavlja zanimljiv spoj mode i tehnologije.

Zamisao dizajnera oslanja se na ideju da korisnici ne žele uvek da sede za radnim stolom. Rad u udobnoj fotelji, uz tastaturu i laptop na pantalonama i miš koji možete čuvati u džepu, san je mnogih uživalaca modernih tehnologija.

Ovaj nesvakidašnji proizvod ima i jednu manu. Naime, sva slova na tastaturi nalaze se na levoj nozi, tako da kucanje nije u potpunosti olakšano. Razdvojena slova na obe noge, bila bi odlično rešenje za nove verzije ovog proizvoda.

Dizajneri procenjuju da bi se cena futurističkih pantalona kretala oko 400 dolara. Nažalost, ove pantalone nećete uskoro moći da probate u nekom od tržnih centara, jer slobodna prodaja još nije najavljena.

(Mondo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар