Po izlasku iz rijalitija Parovi, Bane Đokić izjavio da je Milan Magić psihopata i da ne bi sa njime proveo ni dva minuta u kući.

Mnogi su proteklih dana komentarisali ponašanje Milana Magića, muža Svetlane Cece Kitić, u rijalitiju Parovi. Neki su smatrali krajnje nedopustivim "torturu" koju je on sprovodio nad Cecom u toku rijaliti programa, dok su drugi komentarisali da se Ceca folira, jer je dobro znala kakav je Milan i pre ulaska u pomenuti šou.

Prema izjavama Baneta Đokića po izlasku iz rijalitija, osim što je izjave da se zaljubio u Sonju Kocić, takođe je prokomentarisao i kako je gospodin Milan Magić "teški psihopata" i da je non stop maltretirao Cecu tokom ovog popularnog rijalitija. Kako kaže "Milan je ljubomorisao na svaki njen korak, pa čak i kada je samnom izlazila u dvorište, on je pravio scene i hteo je da prevrne celu vilu, te je u nekoliko navrata stiskao za noge Cecu, nasrnuo na nju, što su i sami gledaoci mogli da vide u prošlonedeljnom pregledu." Dalje nastavlja Bane, "Milana ne bih trpeo ni kao komšiju, jer je on u psiho fazi. Daleko mu lepa kuća", rekao je on.
Koje je vaše mišljenje? Da li je zaista i bilo tako?


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар