Izgleda da Slađana Đorđević Bucka i njen dečko Darko nisu mogli da izdrže više od 10 dana bez vođenja ljubavi u „Parovima“, pa su rešili da udovolje svojim strastima!


Naime, Bucka i njen partner su prvi otvorili sezonu seksa, i to na ne baš komforan način, kako su do sada navikli. Njih dvoje su uspeli da se sakriju od kamera tako što su otišli u toalet, zatvorili se u jednu od kabina, skinuli bubice i desetak minuta uživali van domašaja javnosti. Zbog udaljenosti mikrofona nije se jasno moglo čuti ništa osim komešanja i nejasnih zvukova, ali su Slađana i Darko nakon izlaska iz kabine počeli da se smeju i gledaju u kameru kao da su hteli da pokažu zadovoljstvo nakon onoga što su uradili.
Ovo je jedan od dokaza da ulazak Dejana Stankovića Kralja u rijaliti na TV „Hepi“ nije uspeo sasvim da poremeti njihov odnos, ali je pevačicin aktuelni dečko ipak bio besan zato što se njen bivši našao u vili.
- Razbiću ga psihički! - rekao je Darko, i to zbog Dejanove izjave da je na svom polnom organu istetovirao „Bucka“.
- Ušli smo opušteni u ljubav, a vidi šta je počelo da nam se dešava - žalio se Darko.
Tek je počelo!

Alka Vuica ulazi u „Parove“!
Kao što je „Alo!“ najavio, Alka Vuica ovih dana ulazi u „Parove“. Hrvatska pevačica je potpisala ugovor da dođe u vilu i sa svojim partnerom započne borbu za veliku nagradu.
- Ostalim VIP parovima pridružiće se Alka Vuica - rečeno je u produkciji Televizije „Hepi“. Inače, u narednom periodu će u vilu ući još poznatih ličnosti koje se do sada nisu pojavljivale u rijalitijima.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар