Poznati parovi u rijalitiju na Hepi televiziji proslavili Badnji dan i Božić po srpskim običajima. Ali Ceca Kitić ni na najradosniji praznik nije mogla bez “otrova”. 

Miki Jevremović poranio je da donese badnjak, koji je položio pored kamina u luksuznoj vili, gde boravi deset VIP parova, zvezde rijalitija na Hepi televiziji.
Na Badnji dan su postili, a u ponoć jedni drugima, čestali rođenje Hristovo, izgovarajući: Mir Božji, Hristos se rodi! “Ljubav je važna”, rekla je Sklađana Đorđević Bucka. “Ona oplemenjuje.”
Ljiljana Gajić, partnerka Mikija Jevremovića rastužila se što nije sa svojom porodicom. Ostali su se trudili da budu pažljivi jedni prema drugima, udovoljavali su partnerima, ljubili se…
Ali…

“Mogu li ja na miru da pušim?”, pitala je Svetlana Kitić svog supruga Milana, koji je sve vreme bio kraj nje, u dvorištu. “Možeš, ali vodi računa kako se ponašaš. Pričali smo o tome. Tvoje ponašanje je besmisleno.”
“Ćuti, molim te. Podigla sam ti rejting. Ispao si muškarčina, a ja loša majka. Mogao bi malo da se spustiš. Mnogo si poleteo. Kakvo ti je to despotsko ponašanje?”

“Nemoj ti da letiš!”
“Ja sam mnogo letela u životu, da nisam, ne bih bila ovde.”
“Ja sam na zemlji sve vreme. Ne letim. Ponašaj se normalno. Budi moralna.”
“Vidi, ako si ti hteo da oženiš neku koja će samo da udovoljava tvojim željama, mene nije trebalo da oženiš. Uostalom, moja porodica je uz mene, a gde je tvoja? Kad već hoćeš da čačkaš, onda trpi posledice.”
Milan je ćutao, s vremena na vreme je pokuašavo da objasni Ceci da treba da se ponašaju kao odrasli u braku, na šta je ona često burno reagovala.
Ostatak dana protekao je u pričama o ljubavi, poštovanju, tradiciji, rođenju Hista i običajima u Srbiji.

Izvor: Svet

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар