Na osnovu sms glasova, luksuznu vilu rijalitija „Parovi” napustili su Ivan Gajić i njegova devojka Jelena kao i Stevan Aćimović i Marija Arsenijević. Mada su rekli da se raduju što idu kući, kada im je rečeno da odlaze, usledile su suze

- Nemoj da plačeš, ti si dobar čovek i dobar novinar, sigurno pišeš samo istinu – rekla je Sonja Kocić Ivanu Gajiću, koji je brisao suze.

I njegova devojka Jelena je plakala. Marija je bila opterećena kako će je dočelati napolju, s obzirom na to da joj je u bazenu spao kupaći, pa su joj se videle grudi. Stevan ju je tešio da je to bilo slučajno, ali je ona bila prilično uznemirena.

Izlazak parova iz vile još jednom je protekao u svađi

između para Kitić -Magić i Jevremović- Gajić. Gotovo desetak dana ova dva para polemišu ko je šta rekao za ručkom prilikom prošlih nominacija.

Dva para koja su takođe bila nominovana, ali su ostali, jesu Bucka i Darko i Miki i Ljilja.

- Sad shvatam šta je sloboda. Ne smejem se. Ovde mi ništa ne odgovara. Svi znaju koliko sam ja za neku akciju, a ovde ne znam za sebe, rekla je Bucka.

- Ni meni ovaj luksuz ništa ne znači. Plače mi se, nisam pozitivna. Nemam onu lepu energiju koja privlači ljude, dodala je Ljilja.

(Pulsonline)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар