Sinoć je Jelena Karleuša dvosatnim nastupom u prestoničkom klubu „Magacin“ poželela svima srećnu Novu godinu i ”sve najlepše od srca!“. Nastup u krcatom klubu je počela u dvadeset minuta do ponoći pesmom “Muškarac koji mrzi žene”. Obučena u minijaturni providni triko sa Swarovski kristalima, Jelena je svojom igrom atmosferu dovela do usijanja već kod prve pesme. Fudbaler i suprug pevačiće, Duško Tošić veselio se u centralnom separeu sa svojim društvom, a Plejboj zečice Anastasija Buđić i Soraja Vučelić igrale su u VIP delu.

Da li zbog zahtevnih koreografija ili nije imala kondiciju, Jelena je već posle prve pesme bila vidno umorna, iako je pevala na matricu koja se glasnije čula od nje same. Preskakanjem delova pesama, Jelena je samo još više podgrevala komentare da se nije adekvatno pripremila za ovaj nastup.
“Ludača” je bila sledeća na repertoartu, a zatim “Dijamanti” i veliki hit “Kasino”. Tačno u 12 počelo je odbrojavanje, a u ponoć baloni su se spustili među publiku i Jelena je svima poželela sve najbolje u Novoj godini.

Odmah potom, svom suprugu posvetila je pesmu “Đurđevdan” a zatim su usledile pesme “Bijelog dugmeta”, ‘Hajdemo u planine’ i ‘Lipe cvatu’. Karleuša je onda rekla: „Nema puno priče, idemo dalje!“, a potom otpevala “Baš je dobro biti ja”.
Publika je sve vreme igrala i pevala zajedno sa pevačicom, a onda je Jelena otpevala dve pesme svojih koleginica, Ane Nikolić i Severine Vučković. Posle pesme “Ko ti to baje”, Jelena je (tradicionalno) izvela momka iz publike, naredila mu da „bude miran i drži ruke uz telo, te da priča samo kad mu ona dozvoli“, a zatim zajedno sa dve igračice odigrala uz pesmu”„Ide maca oko tebe”, dok je momak gubio jedan po jedan deo graderobe.
Drugi deo nastupa obeležile su uglavnom pesme kolega i koleginica “Ej šeki, šeki”, “Avlije, avlije”, “Radjaj sinove”, “Kad zamirišu jorgovani”, a nastup je završen u dva sata posle ponoći, kada je Karleuša “sjurila sa bine” i otišla u nepoznatom pravcu.



Izvor: Svet

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар