Kako da privučete pažnju mladića koji vam se dopada... 


Znate kako se često desi da u grupi devojaka koje se druže celog života uvek ima jedna kojoj se svi udvaraju? Ako u vašem društvu niste baš vi te sreće, skoro sigurno imate takvu drugaricu - to je ona koja je uvek bila Nova godina na školskoj priredbi dok ste bile klinke, pa onda najbolja riba u gimnaziji i na fakultetu... Verovatno ni danas ne može da se desi da uđete u kafić a da ona ne privuče poglede.

Koliko puta ste poželele da budete na njenom mestu, priznajte. Iako vam možda deluje da na to ne možete mnogo da utičete, evo nekoliko caka koje vam mogu pomoći.

Veća je verovatnoća da ćete privući pažnju mladića koji vam se dopada ako nosite jednobojnu odeću jarkih boja. Ovo naravno ne znači da treba da se obučete u "vrišteće" narandžastu, ali crvena haljina svakako je bolji izbor nego garderoba u nekoj "mišjoj" boji.

Budite uredni. Ako mislite da muškarci ne primećuju sitnice kao što su oguljen lak ili izgužvana košulja, varate se. Ne morate uvek da budete savršeno našminkane, naravno, ali ako već koristite lak za nokte, onda on mora biti u besprekornom stanju. Dakle, ili nemojte lakirati nokte (to je skroz ok), ili neka lak bude savršen. Bilo koja varijanta između nije prihvatljiva.

Pokažite ramena. Navodno, lepa ramena muškarci povezuju sa lepim grudima. Ako vam ovo zvuči nelogično, uvek možete da igrate na sigurno i obučete nešto sa malčice dubljim dekolteom...

Naravno, ovo sve može da vam pomogne samo da privučete njegovu pažnju. Ali, da bi vaša duhovitost i načitanost i prirodni šarm došli do izražaja odnekud morate da krenete, zar ne?

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар