Jedan od najpopularnijih parova s naše javne scene, pop pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Janković, juče su izgovorili sudbonosno „da“, i to na Maldivima, daleko od očiju javnosti, ali i od porodice i prijatelja, a, kako saznajemo, popularna voditeljka je svom prezimenu dodala prezime Joksimović! 

Kako saznajemo od izvora bliskog novopečenom bračnom paru, oni su juče sklopili građanski brak, a za Maldive su se odlučili jer već nekoliko godina unazad letuju na toj destinaciji:
- Jovana i Željko su otputovali na Maldive u sredu. Želeli su da u činu venčanja uživaju samo njih dvoje, pa iz Beograda nisu nikoga poveli, već su na licu mesta našli dva svedoka, a kada se vrate i naprave crkveno venčanje, imaće uredno svoje kumove. Venčani list će prevesti i predati kada dođu u Beograd, tako da će im se to odmah upisati u matični list - kaže naš izvor koji otkriva da venčanje ipak neće proći bez veselja.

- Kada se budu vratili u Beograd, napraviće veliku žurku. Inače, mladenci su se mesecima spremali za ovaj čin, pa je tako Jovana obukla ekskluzivnu venčanicu koju je kupila u Beogradu. Na ovoj egzotičnoj destinaciji postoji paket venčanja, pa su njih dvoje uplatili ovakav aranžman, i to u jednom od najluksuznijih hotela - opisuje naš sagovornik i dodaje da je Jovana odlučila da svom prezimenu doda i muževljevo, pa će Jovana Janković-Joksimović ubuduće verovatno imati zanimljiv nadimak Džej Džej Džej!

Inače, popularni pop pevač je samo dan pre nego što je otputovao sa svojom sada već suprugom Jovanom, na „tviteru“ napisao da je radio ceo dan na pesmi kojom će predstaviti Srbiju u Azerbejdžanu i okačio fotografiju iz studija, a zatim je spakovao kofere i odleteo na Maldive, sa kojih će se vratiti kao oženjen čovek.

Kako bismo potvrdili naša saznanja, pozvali smo Željkovog menadžera Baneta Obradovića, koji nam je kratko rekao:
- Nemam komentar!

Podsećanja radi, par Joksimović - Janković je četiri godine u vezi. Zbližili su se na „Evrosongu“, koju su zajedno vodili 2008. godine u Beogradu. Prošle godine se Željko verio s Jovanom, ali su ubrzo raskinuli i izazvali veliku pažnju medija, da bi se nakon mesec dana pomirili i nastavili sa planovima za venčanje. Kantautoru je ovo drugi brak, dok je voditeljki prvi put da staje na ludi kamen.

Voditeljke se venčale na egzotičnim destinacijama!
Voditeljka emisije „Sve za ljubav“ Katarina Šišmanović se 2009. u Dominikanskoj Republici zaklela na večnu ljubav biznismenu Dejanu Kitiću. Venčanje je obnarodovano tek po povratku u Srbiju, da bi se par posle dve godine razveo. Njena koleginica Aleksandra Gudelj i njen suprug Veljko Gudelj građansko venčanje obavili su na Mauricijusu 2010. godine. Ivana Bajić, koja vodi emisiju „Ja imam talenat“, nedavno je rekla „da“ Aleksandaru Basariću, i to u Rio de Žaneiru. Par je odlučio da sedmomesečnu romansu kruniše venčanjem na plaži Arpoador. Teniser Janko Tipsarević je svoju dragu, voditeljku Biljanu (eks Šešević), zaprosio na Maldivima.

Jovana se zahvalila svima na „tviteru“
Poznata voditeljka je svima koji su joj poželeli sve najbolje u braku sa Željkom odgovorila na društvenoj mreži „tviter“. - Hvala svima mnogo na čestitkama i divnim željama!!!! - kratko je „tvitovala“ Jovana.

Venčanja na Maldivima od 723 do 2.000 €!
Ukoliko se odlučite da se venčate na Maldivima, to možete učiniti na više mesta i načina i po različitim cenama. U hotelu sa pet zvezdica dobićete organizaciju venčanja uz dekoraciju, bidermajer, večeru, fotografije, venčani paket za mladu, cveće u sobi, tortu, šampanjac... za 723 evra. Skuplje varijante koštaju do 2.000 evra i uz njih mladenci dobijaju venčani list, dekoraciju, bidermajer, večeru na plaži, tortu, fotografije i CD sa venčanja, doručak, flašu vina, šampanjac, spa tretman. Posetioci se ne mogu venčati na religioznoj ceremoniji, osim ako nisu islamske veroispovesti, ali mogu sklopiti građanski brak.

(Alo)

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар