U nedelju 15. januara od 21 čas na RTS 1 pogledajte poslednju epizodu u kojoj se prestavljaju takmičari biće pregršt iznenađenja

Emisiju otvara devojka iz Rožaja koja svojim glasom kanališe emocije što će i pokazati članovima žirija izvodeći jedan od hitova aktuelne britanske pevačice Adel.

Tu je i internacionalna plesna grupa Elit iz Bara u čijem sastavu se nalaze plesači iz Nemačke, Rusije, Crne Gore i Srbije. Pitanje je da li će im ovaj multinacionalni sastav pomoći da osvoje strogu sudijsku trojku?

Najmlađi denseri dolaze iz Kule, ima ih četvorica, a osim što su neodoljivi i maštoviti imaju i nacrtane trbušnjake kojima su kupili Milija, Minu i Tasovca.

Po prvi put ćete videti da jedan takmičar nakon tri dobijena ne ostaje na pozornici jer publika tako traži, dok se žiri povlači iza scene pred razdraganom masom koja se sa neslućenom zvezdom Talenta penje na binu i pleše u ritmu Bijelog dugmeta.

Jedan momak došao je čak iz Zagreba ne bi li pokazao kako izgleda savremeni muški derviški ples. Uspeo je da sruši sve tabue i dokaže nevernim Tomama da trbušni ples nije samo za pripadnice lepšeg pola.

Upoznaćete jednu neverovatnu muzičku porodicu u kojoj odrasta i jedna Bojana, jedini ženski guslar na svetu! I to nije sve, jer je na planeti talenata magija zaista moguća!

Već u sledećoj emisiji gledaćete i kojih 40 takmičara je uspelo da se nađe među ovogodišnjim polufinalistima koji se bore za veliku nagradu od 100.000 evra!

Izvor: Story.rs

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар