Svojevremeno smo pisali o hrvatici koja je u autobiografskoj knjizi: " 41 i 14- moja nemoguća ljubav sa tinejdžerom" opisala nemoguću ljubav između starije žene i tinejdžera.
Renata Juras, koja sada ima 43 godine je, svojevremeno, zbog veze sa maloletnim Ervinom Unterlenherom, bila osuđena na 22 meseca zatvora uslovno.
Međutim, kada je Ervin napunio 14 godina prema austrijskom zakonu su smeli da budu zajedno i Renata se uselila u stan njegove majke.
Nedavno su se verili i sada čekaju bebu.
- Uvek sam želela dete sa Ervinom. Veoma sam oprezna jer imam 43 godine, ali nadam se da će sve biti u redu. Termin za porođaj je u junu.
Bila sam na pregledu i zasad je sve u redu -, izjavila je Renata i dodala da su odabrali ime za dete, ali nije htela da ga otkrije.
- Ervin je bio presrećan kad sam mu rekla da sam trudna. U glavi nema 16 nego 30 godina i mislim da će biti sjajan otac -, kaže Renata.

Priča koja je podelila javnost počela je kada se autorka romana prateći muža fudbalera preselila u Austriju gde je rodila dve ćerke koje sada imaju 20 i 15 godina i počela da radi kao trener podmlatka u jednom rukometnom klubu.
Tako je i upoznala svoju veliku ljubav, Ervina Unterlehnera koji je tada imao samo 13 godina.
Ervin joj je odmah zapao za oko, što je Renata i napisala u svojoj knjizi: visok, mišićav, pravi sportista.

Ni Ervin ne krije divljenje prema njoj, posebno su mu se, kaže, dopale njene oči. Posle treninga, Renata svog štićenika često vozi kući, pošto stanuje u susedstvu. I jedne večeri dešava se ono što se dešava svim zaljubljenima - zagrljaj, prvi poljubac. Renata (41) je znala da će sve izgubiti ako se upusti u tu ljubav. Ipak, ona je to učinila.

Posle skandala zbog seksa s maloletnikom Renata je dobila otkaz u klubu u kojem je radila. Formalno se razvela i od supruga, s kojim nije godinama živela, i počela je da trenira ženski rukometni klub.
Iz prvog braka Renata ima dve ćerke. Jedna ima 20, druga 16 godina. Obe su starije od Ervina.(Kurir)/foto: Pixcell

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 25 јануар, 2012  

    nedostatak majcinske ljubavi....

Постави коментар