Uz sve reklame i bilborde sa kojih vam se smeše srećni parovi koji sa oduševljenjem otvaraju poklone, šetaju se po snegu ili se ljube pored jelke, ako niste u vezi ovih dana lako se može desiti da se osetite kao "13. prase".

Ipak, ne bi trebalo da se osećate usamljeno samo zato što trenutno niste u vezi.

Razmislite o svim ljudima koje volite i koji vas vole. Prisetite se koliko puta ste ove godine bili srećni i smejali se sa prijateljima i porodicom. Koliko ste puta pomogli nekome do koga vam je stalo i koliko puta ste imali pred kime da se isplačete kad vam je bilo teško. Sve to obično uzimamo zdravo za gotovo, ali ako bolje razmislite, uz sve one kojima ste vi jedna od najvažnijih osoba u životu, to što trenutno niste u vezi potpuno je nebitno.

Sezona praznika pravo je vreme da se prisetite svega što vas čini srećnim, a to je i dobar način da započnete godinu. Fokusirajte se na "velike stvari" kao što su porodica i prijatelji, zdravlje, ali i na one svakodnevne - šolju omiljene kafe ili dobru knjigu. Pogledajte oko sebe, sigurno ima mnogo toga što će vam izmamiti osmeh.

Uostalom, uz čestitke i poljupce, možda sa novom godinom stigne i nova ljubav...

Izvor: Mondo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар