"Grad bez ljudi", Severinin drugi hit singl s nadolazećeg albuma, za koji su muziku i tekst pisali Filip Miletić i Miloš Roganović doživeo je svoju video premijeru.



Spot u režiji Darka Drinovca objavljen je danas u 11 sati na Severininoj službenoj Facebook stranici  facebook.com/severina, te stranici www.severina.tv odnosno novom projektu koji je Severina pripremila za svoje obožavatelje, na kojoj najavljuje da će se naći najbolji spotovi iz njene karijere te brojna druga iznenađenja!
A manje od pola sata nakon zvanične premijere, spot možete videti i na portalu svet.rs!
Pesma koja je za tri nedelje na Jutjubu preslušana rekordnih 3 miliona puta tako je dobila svoju ekranizaciju. Severina i njena emocija okosnica su spota u koji su se savršeno uklopile kreacije hrvatskih dizajnera. Juraj Zigman specijalno za spot napravio je i predivnu haljinu za koju Severina pretpostavlja da je možda jedna od njegovih najljepših haljina. Osim Zigmana, Severina u spotu nosi kreacije Aleksandre Dojčinović, Etne Maar i Dalibora Betija. Za blistavi make-up pobrinuo se Severinin dugogodišnji vizažist Saša Joković, a savršene frizure nose potpis Martina iz frizerskog salona Ruža.

Severina je protekle nedelje opisala spot: "Spot je tužan, odiše samoćom, u njemu vapim za zagrljajem... Prazan grad još više dočarava bol. Taj osjećaj poznaju svi koji su silno voljeli, a bili ostavljeni, razočarani. Nema ništa gore od toga kad shvatite da umire ljubav." Pogledajte spot i recite nam kako vam se dopada!



ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар