Rijaliti šou koji je prethodnih godina u Srbiji oborio sve rekorde (u gledanosti i prostakluku!) ponovo će okupiti svoje najistaknutije junake narednog proleća!

Produkcija Televizije “Pink” emitovaće još jednu sezonu “Farme”, i to takozvanu all stars verziju, u kojoj će odmeriti snage najinteresantniji učesnici iz prethodnih sezona! Prema planu, trebalo bi da se farmeri okupe u Lisoviću na proleće, a na imanju će ostati puna tri meseca.
- Zbog velikog interesovanja publike, naredna sezona ‘Farme’ počeće da se emituje na proleće. Namerno smo napravili malo dužu pauzu u prikazivanju rijalitija, jer smo hteli da se narod uželi ovog formata, a i da bismo smislili način kako na najefikasniji način da cenzurišemo sve one situacije zbog kojih je uredno reagovala Republička radiodifuzna agencija – priča dobro obavešteni izvor koji je angažovan na ovom projektu.
Još uvek nisu poznata imena učesnika, ali će svakako glavni kriterijum biti dosadašnji “učinak” u rijalitiju. Kako bi sve bilo regularno, pobednici prve tri sezone “Farme” neće moći da se bore za nagradu, ali nije isključeno da će ponovo ući u šou, i to kao gosti:
- Spisak učesnika se tek formira i za sada niko ne zna ko će sve na proleće preći prag seoskog imanja u Lisoviću. Naravno, prednost će imati oni koji budu najviše zainteresovani za učešće, ali će sasvim sigurno biti i nekih ‘ponuda koje se ne odbijaju’. Koliko ja znam, i ovu sezonu će voditi Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić, ali nije isključeno da će biti još nekih voditeljskih pojačanja – zaključuje izvor.
U pres službi Televizije “Pink” kažu da ovih dana razmatraju sve opcije oko ponovnog emitovanja “Farme”:
- Sve više dobijamo zahteva i molbi gledalaca da napravimo ‘Farmu 4′. Stižu nam pisma, i-mejlovi, postovi na Fejsbuk stranici. Izgleda da se publika uželela ovakvog programa. Zbog toga intenzivno razmišljamo o pokretanju sistema kako bismo napravili novu sezonu ovog popularnog rijalitija. Postoje opcije da to bude u martu ili septembru, ali još uvek sa sigurnošću ne možemo da tvrdimo da li će ‘Farme’ uopšte biti. Jer i pored velike gledanosti koju je ovaj projekat imao, moramo da kažemo da je novi koncept koji je postavila TV ‘Pink’, a koji se sastoji od preko 20 zasebnih televizijskih formata, postigao željeni uspeh, pa je naša televizija tokom celog jesenjeg perioda najgledanija među komercijalnim emiterima – rekao je Darko Popović, direktor pres službe “Pinka”.
A ko će se naći na imanju u Lisoviću, ukoliko se Farma All Stars bude emitovala…
Maca 82%
Čovek koji je bio jedan od stubova “Farme 2″ rado se odaziva za učešće u rijalitijima. Ukoliko ga ne spreči neki glumački angažman, eto njega opet!
Firči 51%
Ako se do proleća vrati iz Amerike, gde se skućio sa svojom dragom Jasminom, Firči će dobro razmisliti, dva puta preseći i rešiti da ponovo pred kamerama pokaže sve što zna i ume!
Ekrem 67%
Junak poslednje sezone nikada nije krio da mu je novac prioritet, te će njegovo učešće zavisiti od konkretne devizne ponude, to jest od činjenice koliko mu trenutno fale američki “zelembaći”.
Vendi 92%
Iz ugla producenata – najisplativija! Platiš joj nedeljno, a ona odrađuje svakog dana ono zbog čega Srbi i gledaju rijaliti. Nema razloga da tako ne bude i ubuduće.
Milena i Nemanja 56%
Kao ljubavni par se nisu baš najbolje snašli pred kamerama, ali bilo bi zanimljivo gledati ih u ulozi bivših partnera koji zasigurno imaju još dosta toga da kažu i pokažu!
Eva Ras 58%
Proslavljena glumica ima samo dva uslova za ponovno učešće u “Farmi” – dnevnu dozu svojih tikvica i sva prava ovog sveta na imanju u Lisoviću. Ona svoju ponudu već čeka kao zapeta puška.
Maja Nikolić 72%
Gde su helikopteri, avioni, kamioni i internacionalni verenici, tu se mora naći mesto i za Maju Nikolić! Držimo fige da ona nema nikakvih obaveza koje bi je sprečile da se vrati u Lisović!

Izvor: Alo!


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Farma // 16 децембар, 2011  

    Drago mi je da ce opet poceti moj omiljeni serijal
    jedva cekam samo dobra i odabrana ekipa ok

Постави коментар