Posle više od tri meseca potrage za najmoćnijim glasom u Srbiji, glasovi publike su sinoć odlučili da je to Davor Jovanović iz Kladova. U borbi sa Nevenom Đorđević i Igorom Terzijom, Davor je uspeo da se izbori za pobedu u „Prvom Glasu Srbije“, a iako vidno uzbuđen Jovanović je ipak bio raspoložen da otkrije svoje emocije.


- Želim samo da kažem da mi je drago što smo među takmičarima imali ovako velike ljude. Takođe, bila je čast što smo i u žiriju imali velike ljude. Presrećan sam što sam uspeo sve ovo da iznesem. Uh, mnogo sam uzbuđen - u dahu je nakon proglašenja izjavio 23-godišnji Davor.
Momak iz Kladova kao pobednik „Prvog Glasa Srbije“ je od produkcije dobio pesmu „Biti prvi“ koju je komponovao član žirija Saša Milošević Mare, a koju su tokom superfinalne večeri otpevali svi takmičari, a na kraju i Davor.
Osim pesme, dobio je mogućnost da sa novom diskografskom kućom „Prva rekords“ potpiše ugovor i snimi album u saradanji sa Vladom Georgievim i Sašom Miloševićem. Davor će takođe imati marketinšku kampanju na televiziji „Prva“, a postao je i vlasnik specijalne statue „Prvog Glasa Srbije“.
Kao i proteklih nedelja, članovi žirija su i sinoć bili džez pevačica Lena Kovačević, kompozitor Saša Milošević Mare i kantautor Vlado Georgiev. Program je vodio glumački zavodnik Andrija Milošević, dok je atraktivna voditeljka Marija Kilibarda u muzičkim pauzama razgovarala sa bivšim učesnicima.
U prvom bloku takmičenja po jednu pesmu otpevala su sva tri takmičara, da bi posle drugog ispala Nevena Đorđević, a nakon trećeg i četvrtog bloka proglašen je pobednik, dok je drugo mesto zauzeo Igor Terzija.

Georgiev: Publika nek‘ se okupa tokom reklamnog bloka!
Poigravanje sa publikom popularnog kantautora Vlade Georgieva nastavilo se i u superfinalu muzičkog takmičenja „Prvi Glas Srbije“ koje je zvučalo i pomalo uvredljivo.
- Publika neka gleda ko stvarno najbolje peva, da se ne bih ponavljao. Dakle ko se nije kupao, neka to učini u toku reklamnog bloka - izjavio je Vlado pred milionskim auditorijumom. No na kraju je ipak zapovedio publici da se raduje ma koji od dva finalna kandidata da pobedi.

Marija i Milan u „Prva rekordsu“?!
Nova mašinerija koju televizija „Prva“ pokreće jeste diskografska kuća „Prva rekords“ za koju će prvi potpisati Davor Jovanović, a kako se spekuliše eksluzivci ove produkcije biće Marija Šerifović i Milan Stanković.
– Čelni ljudi „Prve rekordsa“ i naravno „Prve“ televizije pregovaraju sa mnogim afirmisanim pevačima, među njima su Marija Šerifović i Milan Stanković. Marija je i televiziju otvorila svojom pesmom, dok je Milan prijatelj ovog emitera i nakon izlaska iz medijske ilegale najpre je gostovao u emisji „Prve“. Iz produkcije nove muzičke kuće se nadaju da će sa njima dogovor odmah biti postignut, ali budući da je sve još uvek u postupku osnivanja, ništa nije zagarantovano- za „Alo!“ je otkrio izvor blizak televiziji „Prva“.
Ovu informaciju ipak nisu želeli da komentarišu ni Milan, a ni Marija, no pevačica je ipak istakla da za pokretanje diskografske kuće odavno zna.
– Odavno znam da će „Prva“ pokrenuti „Prva rekords“. O tome da li ću izdavati za njih, neću da komentarišem- bila je kratka Šerifovićeva.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар