Osilio se Nikola Paunović, pa je već prvog dana izvređao konobara i "pokazao mu gde mu je mesto". U rijalitiju "Parovi", na Hepi televizji, ugošćeno je deset VIP parova, koji će uživati, zabavljati se, ispunjavati želje svojim domaćinima i boriti se za glavnu nagradu koja će dostići i famoznih milion evra. Pevač Nikola Paunović, shvatio je da pripada džet setu i odmah to poželeo da kaže svima. "Jako si bezobrazan, nevaspitan, nemoj tako da razgovaraš sa mnom, nisam ja klinac", brecnuo se na konobara Vladu, koji mu je doneo upitnik, i obajsnio mu da je potrebno što pre popuniti, jer gazdarica kuće Vanja Kostić to zahteva. "Nemoj da me požuruješ, popunjavaću kako hoću. Jako si bezobrazan."
Konobar je ćutao u prvom trenutku, ali je brzo rekao: "Ničim vas nisam uvredio, gospodine. Obraćam vam se sa vi, a vi meni sa ti." "Zato što si mlađi od mene", brecnuo se opet Nikola Paunović. "Zato mogu da ti se obraćam sa ti."
Nešto kasnije, Paunović je upao u raspravu i sa Sonjom Kocić. Pričao joj je da se loše ponaša prema svom dečku Strahinji, govorio joj da mu se drugačije obraća... Sve zna kako treba, samo kada su drugi u pitanju!


Izvor: Puls

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар