Rukometašica Svetlana Kitić i njen suprug Milan imali prvu bračnu svađu pred kamerama u okviru novog serijala rijalitija "Parovi". Izgleda da nemaju tako skladan brak kako su govorili?



Na zadatak da ostalim parovima u vili kroz skeč predstave svoju ljubav, emocije, ali i iskušenja kroz koja su prošli, Svetlana Kitić i njen suprug Milan su počeli da pričaju o različitim stvarima i posvađali se.
Batler ih je odveo u bračno savetovalište, gde ih je upozorio na ponašanje, ali su njih dvoje ubrzo napustili sobi i počeli još više da se svađaju kod bazena.

- Ti ne umeš da se igraš! Ti ništa ne znaš! Samo umeš da pominješ koliko si para uložio u klub. Zar je to najvažnije? Treba pričati o ljubavi, o iskušenjima, ne o tvojim parama...
- Šta ti je Svetlana? Da nisi cirkala nešto? – pitao je Milan.
Onda je ona sasula rafal uvreda, čisto da ne ostane dužna, onako ženski. Rekla mu je da nije normalan čovek i nazvala ga budalom. Zatim joj je i on uzvratio istom merom, na šta je Ceca izrevoltirano odgovorila da više ne želi da bude u vili s njim.

- Nemoj Ceco da se nerviraš – umešala se Bucka, koja je u vezi s dvadeset godina starijim muškarcem.

Skladan brak? Kako da ne! Ceca je otkrila dobar deo prljavog veša, i priznala da se svaki dan od početka braka svađa sa suprugom.

I pošto je svađa pretila da se pretvori u nešto ozbiljnije jer su oboje na svoju ruku tvrdoglavi, umešao se batler koji ih je okupio u salonu i upozorio:

- Ako Svetlana Kitić i gospodin Milan ne budu učestvovali, svi ćete biti kažnjeni i nagrada će biti smanjena.
Na ovo se Milan samo nasmejao, a Ceca se kao i pre ove informacije nervirala, možda čak i više.
Ovaj serijal i te kako obećava. Očekujemo još prljavog veša "na izvolte"

Izvor: Smedia

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар