Džuli En je mislila da će je bogati dečko izdržavati, ali njihov raskid dobiće epilog na sudu.


Britanka koja je dve godine provela u vezi sa bogatašem koji ju je terao da troši basnoslovne sume svog novca za ulepšavanje traži odštetu od 500.000 funti.

Džuli En Zelent (51) dve godine je bila u vezi sa milionerom Alanom Sevidžom, koji ju je terao da kupuje skupu odeću, redovno odlazi kod frizera i kozmetičara i doteruje se.

Zelentova tvrdi da je na sve to potrošila ogromnu svotu sopstvenog novca, ali da je tokom trajanja veze mislila da je to dobra investicija, pošto joj je Sevidž obećavao brak i stabilnu finansijsku situaciju.

Pošto su raskinuli, ona je lepo sabrala koliko je potrošila da bi se skockala za njega, i sada traži novac nazad, plus odštetu.

Među stavkama tužbe su haljine vredne 7.000 funti nošene samo po jednom, pošto je njen dečko insistirao da na svečane večere i druge društvene događaje ne sme dva puta da nosi istu haljinu.Tu su i članstvo u teretani (2.000), odlasci kod frizera (4.000) i još mnogo toga. Posebna stavka je "stres zbog odmora na egzotičnim lokacijama".

"Nikada ne bih kupovala haljine od po nekoliko stotina funti, niti odlazila svaki čas kod frizera, da me on nije terao", rekla je pred sudom Zelentova.

Ona Sevidža tuži i zbog izgubljenih sredstava za život, jer ju je naterao da da otkaz na poslu i preseli se iz Londona bliže njemu.

Sud u Invernesu razmatra slučaj, a Sevidž tvrdi da joj neće dati ni penija.

Izvor: Mondo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар