Prvo zakazano ročište dve najpopularnije, a zavađene pevačice u Srbiji juče nije održano, ali tužena Jelena Karleuša ipak je iskoristila pojavljivanje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu da istakne da je povlačenje po sudu sa tužiljom Svetlanom Ražnatović uvreda za nju!

Naime, Ceca je pre nekoliko meseci tužila JK, uvređena beleškom koju je pop diva postavila na „fejsbuku“ u novembru prošle godine. Međutim, Ražnatovićeva se juče nije ni pojavila na sudu, dok je tužena stigla u pratnji advokata Zorana Ateljevića, majke Divne i PR menadžera Zorana Birtaševića i odmah se obratila novinarima:
- Dobro jutro, kako ste? Meni najteže pada ovo smrzavanje jutros, a vama?
Zbog odsustva tužilje, Karleušin advokat je tražio, a sudija Božidar Vasić prihvatio da se glavni pretres odloži, jer je neophodno suočavanje Cece i Jelene.
Kao razlog za nepojavljivanje svoje klijentkinje, advokat Miša Petrovski naveo je upravo činjenicu da je Ceca na odsluženju kazne u svojoj kući, koja se okončava 23. februara naredne godine. Nakon toga je glavni pretres zakazan za 21. mart 2012. - Pitajte Cecu zašto nije došla! - rekla je Jelena novinarima, a potom ušla u svoj automobil i odvezla se. Međutim, opširniji komentar dao nam je njen PR menadžer Zoran Birtašević.
- Jelena se uredno odazvala pozivu, što nije slučaj sa drugom stranom. Ona je osoba koja je uvek bila na strani zakona, pošten građanin ove zemlje, istaknuta javna ličnost i supruga i majka dvoje dece. Zbog toga joj je vrlo stalo da se čitava ova farsa što pre završi. Povlačenje po sudu sa Svetlanom Ražnatović, koja ima probleme sa zakonom, i biografiju koju svi znaju, predstavlja uvredu za Jelenu - stoji u Birtaševićevom saopštenju.
Dakle, ćeraće se još Ceca i Jeca, ali kad prođe zimski san!

Cecina tužba među toalet papirom JK!
O odnosu Jelene Karleuše prema procesu koji je Svetlana Ražnatović pokrenula protiv nje svedoči i to što je uoči glavnog pretresa postavila fotografiju na kojoj je tužbu smestila među toalet papir!
- Spremni smo za obračun! - napisala je Jelena ispod svoje fotografije na „fejsbuku“, na kojoj je tužbu stavila na pločice ispod dve rolne papira, a pored svojih nogu.

Cecin potpis falsifikovan?
Advokat Jelene Karleuše Zoran Ateljević na sudu je izneo sumnju da je potpis na tužbi Svetlane Ražnatović krivotvoren, a ako se to dokaže, postupak bi mogao biti obustavljen!
Karleušin advokat je zatražio i veštačenje grafologa kako bi se utvrdilo da li je potpis na tužbi krivotvoren. Naime, Ceca je lično, a ne preko advokata, pokrenula postupak, a juče ju je na sudu zastupao Miša Petrovski, te ako se utvrdi da je reč o lažnom Cecinom potpisu, postupak bi mogao da bude prekinut.
- Od objavljivanja spornog natpisa prošlo je više od šest meseci, te Ceca, koja tuži po osnovu zakona o informisanju, u tom slučaju neće moći da pokrene novu tužbu protiv Karleuše povodom toga - pojasnio je advokat.

Potvrđeno pisanje „Alo!“
Ceca Ražnatović će se sa svojom rivalkom sresti tek na proleće, odnosno 21. marta naredne godine, o čemu je naš list pisao u prošlom broju. Tada će Svetlana biti na slobodi, budući da će ostati u kućnom pritvoru do 23. februara, dokle će nositi i električnu „nanogvicu“ i više neće biti potrebe da od državne uprave za izvršenje krivičnih sankcija traži dozvolu za izlazak, što je trenutno neophodno.

Diva se zaglavila u sudskom liftu!
Mali peh koji je propratio dolazak JK na prvo ročište bilo je njeno zaglavljivanje u liftu Prvog osnovnog suda! Karleuša je sa svojom pratnjom ušla u lift, u nameri da se odveze do željenog sprata, ali su se ubrzo hodnikom začuli povici zaglavljenih „sudskih mušterija“! Da li zbog toga što su prekardašili dozvoljenu težinu ili zbog nečega drugog, tek lift nije mogao da iznese Karleušu i njene pratioce do trećeg sprata, pa su okupljeni novinari pozvali obezbeđenje koje je odmah reagovalo i spaslo „zatočene“.
- Ne mogu da verujem šta mi se desilo! - bilo je jedino što je kroz osmeh rekla Karleuša.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар