Pogledajte sve epizode popularne serije "Žene sa Dedinja".

Nova igrana serija počinje danas na Prvoj televiziji. "Žene sa dedinja" reditelja Dušana Lazarevića je serija o tri prijateljice iz Beograda, kojima se pridružuje "novopečena" bogatašica udata za pevača. U produkciji "Emoušna", ovo je jedan od najskupljih TV projekata do sada viđenih u Srbiji.

Glavne uloge tumače Anđelka Stević, Irena Mičijević, Maja Noveljić, Lena Bogdanović i Dragan Mićanović. Prva epizoda biće emitovana u ponedeljak, 14. novembra u 21 h na Prvoj.



Žene sa Dedinja - Epizoda 1.



Glavne junakinje su četiri dame iz visokog društva koje na izgled imaju sve: Čarna (Anđelka Stević) je supruga pop-pevača Martina Malbaše (Dragan Mićanović) koji je postao slavan posle pobede na "Beoviziji", Klara (Irena Mičijević) je gnevna advokatica iz stare beogradske porodice, Valerija (Maja Novelić) iskompleksirana domaćica, dok je Alisa (Lena Bogdanović) promiskuitetna vajarka koja ima ćerku iz prvog braka s Toljom (Milutin Milošević). Radnja serije započinje žurkom koju organizuju Čarna i Martin. Oni su se tek doselili iz Kragujevca na Dedinje, a komšiluk baš i nije spreman da prihvati stanare, nove, velelepne kuće. Ipak, tragični događaj u domu Malbaša povezaće Klaru, Alisu, Valeriju i Čarnu, a gledaoci će iz epizode u epizodu otkrivati njihove tajne: od ucena i afera, preko pranja novca i lažnog očinstva do pokušaja ubistva i leša u Čarninoj bašti. Sa svim dešavanjima, upoznat je njihov zajednički psihoanalitičar dr Rosi i njegova prepredena mlada ljubavnica koja je prvo Alisina, a potom i Čarnina kućna pomoćnica. Ova serija je neobična jer eksplicitno govori o mnogim temama koje do sada nisu tretirane u domaćim serijskim programima. Snimljena je u tehnologiji visoke definicije (HD), sa raskošnom scenografijom, i uz mnogo kadrova, na više od 30 lokacija u Beogradu, uključujući realne objekte u elitnom naselju Dedinje.

Žene sa Dedinja - Epizoda 2.



Žene sa Dedinja - Epizoda 3.



Žene sa Dedinja - Epizoda 4. 



Žene sa Dedinja - Epizoda 5.



Žene sa Dedinja - Epizoda 6.



Žene sa Dedinja - Epizoda 7.



Žene sa Dedinja - Epizoda 8.



ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

6 коментара

  1. Анониман // 04 јануар, 2012  

    serija je super....bas je zanimljiva

  2. Анониман // 04 јануар, 2012  

    serija je extra...

  3. Анониман // 10 јануар, 2012  

    serija je fantasticna, odusevljena sam

  4. Анониман // 13 јануар, 2012  

    seria je ful nomber one... Sve pohvale.

  5. Анониман // 16 јануар, 2012  

    Serija je odlicna, ali zasto se ne emituje danas kada joj je termin ponedeljak?. Danas je ponedeljak 16 januar!

  6. Анониман // 25 јануар, 2012  

    Treba još epizoda da izbace, dobra je serija.

Постави коментар