Pevačica i voditeljka popularne emisije „Zvezde Granda“ Ana Sević uspela je sinoć da obraduje muškarce u publici kada je u studiju „Granda“ pokazala gaćice.


Naime, dok je sedela i čekala svoj red da najavi sledećeg takmičara, Sevićeva je nameštala cipele i tom prilikom, ničim izazvana, iz njenog međunožja je sevnula belina donjeg rublja ispod sive haljinice koju je nosila. Iako je primetila bliceve koji su bili upereni u nju, Ani ovo nije zasmetalo, pa je nastavila opušteno da sedi.
Pored mlade voditeljke, i članovi žirija su bili dosta opušteni, pa je tako pevačica Vesna Zmijanac došla nešto komotnije obučena, raskopčanog sakoa, tako da su svi imali lep pogled na njen dekolte koji je otkrivao crni brushalter. Folk zvezda je tako čitavo veče nameštala svilenu bluzu, da bi joj na kraju to dojadilo, pa je rešila problem tako što je zakopčala sako. I dok je Vesna imala manjih problema sa svojim poprsjem, njen kolega Džej je muku mučio sa alkoholom. Zbog nedostatka leda, Ramadanovski je morao da gasi viski vodom, što je izazvalo brojne šale kako na taj način pokušava da ostavi alkohol. I dok je Džeki mešao vodu i viski, Šaban Šaulić je uredno pijuckao samo vodu.
Čuva se za koncert!

Dejan Milićević rudar!
Multidisciplinarni umetnik Dejan Milićević je pokazao, da osim fotografisanja, snimanja spotova i mode poseduje i zavidno umeće iz - petljanja oko nosa. Tako je, dok su kandidati pevali, Deki „rudario“. Da li je i šta iskopao, ne znamo, a i ne želimo da saznamo.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар