Glumica Danica Maksimović je, nakon burnog završetka saradnje sa čelnicima takmičenja "Ja imam talenat" krenula u nove poslovne pobede i izvinjava se onima koje je nehotice povredila: "Mi smo završili saradnju na obostrano zadovoljstvo. Odluka je bila na RTS-u, ali ja zapravo pravi razlog ne znam", rekla je Danica Maksimović: "Kada ste najnetalentovaniji u celoj ekipi i ispali ste, šta tu ima da se komentariše", nastavlja kroz smeh glumica. Prisustvujući otvaranju butika ekskluzivne odeće i obuće u centru Beograda, Danica se i sama pojavila obučena od glave do pete u novu kolekciju te modne kuće.
"Ja sam neko ko stvarno voli i prati modu. Kad god sam negde u inostranstvu volim da kupim neke komade koji su za sva vremena. Za mene je moda takođe vrsta umetnosti, kroz modu gledamo kako se transformiše društvo i kako se zapravo vraćamo nekim tradicionalnim i retro fazonima. Volim da posećujem modne revije i da vidim šta to imam u svom ormanu što bih mogla da ukombinujem sa novim trendovima."
Glumica kaže da je, i bez učešća u takmičenju "Ja imam talenat", u narednom periodu čekaju brojne obaveze. "Radim dve predstave paralelno, takođe snimam nastavak 'Tesne kože', mnogo putujem i to mi je dovoljno. Ja sam neko ko voli da radi i ko se uzda u svoju energiju i sposobnosti. Uvek gledam da idem korak napred, ne živim na lovorikama niti se uljuljkujem. 'U se i u svoje kljuse'", kaže Danica kroz smeh.
"Ja sam osoba koja je vrlo otvorena, ceo život sam radila časno i pošteno, mirno spavam i nikome ništa ne dugujem, uvek se izvinjavam unapred ljudima ako sam nekog nehotice povredila, što je jako lepo jer kod nas se 'izvini' ili 'oprosti' retko mogu čuti."
Priznata glumica kaže da uvek gleda u budućnost jer nema vremena ni svrhe gledati u prošlost. "Samo treba pozitivno misliti. Moj moto je 'Ko zna zašto je to dobro', šta god da vam se u životu desi vi morate tako da razmišljate", poručuje glumica.

Izvor: Svet

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар