Bred Pit (47), jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca današnjice, najavio je da planira da prestane da se bavi glumom u 50. godini!


Pit, koji se proslavio u filmovima „Borilački klub“, „12 majmuna“ ili „Troja“, izjavio je u australijskom šou programu „60 minuta“ da su njegovi dani na velikom platnu u ulozi glavnog glumca odbrojani. On je najavio da bi mogao da ostane u filmskoj industriji i da se bavi produkcijom:
„Planiram da glumim još tri dogine“, rekao je on.
Na pitanje čime planira da se bavi kasnije, Bred je odgovorio:
„Do đavola ako znam“, i nastavio:
„Do sada sam zaista uživao baveći se producentskim poslom i pomaganjem da se snime priče koje bi teško bile pretvorene u filmove.“
Bred je istakao i da je sreća precenjena i da mu je postizanje mira mnogo realističniji cilj:
„Mislim da je sreća precenjena. Ponekad ste srećni, a ponekad niste. Previše je pritisaka da budete srećni, ali ja na to ne obraćam pažnju. Znam da je to promenljivo osećanje. Meni je najvažniji cilj da postignem mir.“
Bred sa partnerkom Anđelinom Žoli ima šestoro dece (troje usvojene).
„Ne znam da li ćemo imati još dece. Još ne znam“, odgovorio je iskreno Pit na pitanje da li on i Anđelina planiraju da prošire porodicu. Popularni holivudski par, koji se smuvao na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit“, proteklih nekoliko dana proveo je u Aziji. Osim posete Tokiju, Bred i Anđa su sa decom posetili i Vijetnam, odakle je njihov usvojeni sin Paks. Njemu je ovo bila prva poseta domovini otkad je usvojen.

Kupio tenk T-54!
Posle snimanja filma „World War Z“, Bred Pit je rešio sebe da počasti novom igračkom - kupio je tenk! Radi se o ruskom tenku T-54, koji je težak 36 tona, a koji počeo da se proizvodi 1947. Tenk je korišćen tokom snimanja u Budimpešti. Pre početka snimanja filma, u glavnom gradu Mađarske policija je na aerodromu zaplenila pošiljku od oko 100 automatskih pušaka za koje je utvrđeno da su ispravne i da mogu da koriste bojevu municiju.


Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар