Premda je pre nekoliko dana, tražeći psa putem „fejsbuka“, pomešala pomerance s kučetom te rase Boom, koji je, inače, u Americi prava zvezda i ima čak dva miliona prijatelja na najvećoj društvenoj mreži, Seka Aleksić je uspela da nabavi pomeranca za sebe!

Naime, folk divi će patuljasto kučence uskoro stići iz Rumunije, a koštaće je oko 1.400 evra. Za pevačicu to svakako neće biti veliki izdatak, a ne sumnjamo da će u društvu psa uživati s obzirom na to da je veliki ljubitelj kućnih ljubimaca i da već ima četiri čivave: Cezara, Sofiju, Barbaru i Saru, koji u njenom domu uživaju skoro pa kraljevski tretman.

Da podsetimo, Seka je nedavno na svoj „fejsbuk“ profil okačila sliku psa Boo, pitajući svoje virtuelne prijatelje gde se i kako dotična rasa može nabaviti. U međuvremenu je verovatno uvidela da je u pitanju pomeranac, u čiju se nabavku već upustila.
U želji da saznamo kada novi kućni ljubimac stiže u njenu kuću, pozvali smo gospođu Piljikić, ali ona nije bila dostupna za komentar do zaključenja ovog broja.

Seka otvorila fan stranicu za pse!
Folk diva Seka Aleksić toliko je privržena svojim psima da im je otvorila čak i fan stranicu na „fejsbuku“. Cezar, Sara, Barbara, Sofija, Bole, Roj, Tea, Lena i Poko su pevačicini ljubimci, koji na svojoj fan stranici već imaju čak 118 članova. Kako smo saznali, ljubimac njenog supruga Veljka je Roj, dok je Seka privržena svojim čivavama, pogotovo Tei, Leni i Pokou, koji su se nedavno došli na svet.

Pročitajte ostale vesti o Seki Aleksić klikom ovde.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар