Iako već mesecima najavljuje medijsku ilegalu i ćutnju, dok pokušava da zatrudni, Seka Aleksić pojavila se na "Sajmu kozmetike", koji je nedavno održan. Za emisiju "Ekskluziv" ona je tom prilikom pričala o vantelesnoj oplodnji, o tome koliki je vernik, o preseljenju u Beč, pa čak i o dočeku Nove godine. Da budemo obavešteni!
Seka se na "Sajmu kozmetike" pojavila i izazvala veliku pometnju. Primetno je da je smršala, a pohvalila se da je skinula šest kilograma. Otkrila je kako teče proces vantelesne oplodnje: "Za sada nema vesti o tome. Ja sam u pripremi svega toga i nadam se", rekla je Seka. A na pitanje novinara da li je istina ono što se šuška, da se seli u Beč, začuđeno je odgovorila: "Ne znam od koga ste to čuli, ali reći ću vam. Planiram u nekom momentu, kada ostanem trudna da se preselim u Beč na par meseci. Tamo ću se najverovatnije i poroditi."
Budući da su svi mediji preneli da Seka sve češće posećuje manastire, ona je imala kratak komentar na to: "Ne znam zašto je to toliko interesantno medijima. Ja sam vernik i sasvim je normalno da posećujem manastire."
S obzirom na to da Seka odlično zarađuje i da za nju ne postoji reč "kriza", ona će najverovatnije nastup za Novu godinu zameniti putovanjem. "Najverovatnije ću sa drugaricom otputovati u Afriku", otkrila je pevačica, a nas zanima - kako to da će 2012. dočekati bez svog voljenog Veljka?

Pročitajte ostale vesti o Seki Aleksić klikom ovde.


Izvor: S Media
Foto: Facebook

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар