Do popisa najprljavijih ženskih tajni su došli američki naučnici koji su u tajnosti ispitali 700 žena. Čak i u najskladnijoj vezi postoje tajne koje žena nikada neće otkriti svom muškarcu. Pogledajte spisak.

SPAVALE SU SA VIŠE MUŠKARACA NEGO ŠTO ON PRETPOSTAVLJA
Ako muškarac pita svoju bolju polovinu koliko ih je imala do sad, svaka treća će umanjiti brojku. Žene ne vole da govore o prethodnim vezama. Ako i postoji najmanja sumnja da neće sa odobravanjem gledati na njeno iskustvo, žena će ga prećutati. Uostalom, koga briga? Poslovicu o sapunu i trošenju znate.

PRELJUBNICE
Izgledi da je žena u vezi prevarila muškarca su čak 32 odsto. Muškarci bi trebalo da se posebno zabrinu ako žena prestane da pokazuje uobičajenu želju za seksom. Ako se uz to više ne doteruje za njega, a prestala mu je slati i zavodničke signale, slobodno može da sebi nalepi rogove. Otprilike 7 odsto preljubnica to čini zbog nezadovoljstva životom, 19 odsto priznaje da više nisu zaljubljene, 17 odsto vara iz dosade, 28 odsto želi da se oseća poželjnom dok svaka deseta tvrdi da jednostavno ne može da odoli dobrom frajeru i žestokom seksu. Prijatelj je objekt žudnje svake pete, kolega svake desete, bivši dečko u čak 13 odsto, a nepoznati je zanimljiv za "samo" 12 odsto. Svaka stota prevarila je svog partnera sa njegovim prijateljem. 

GLUME ORGAZME
Čak 48odsto ispitanih žena priznaje da je glumilo orgazam. Tu i tamo ih to čini 35 odsto, svaki drugi put 16 odsto, dok svaka dvadeseta uvek glumi orgazam. Prema "Žurnalu seksualnog istraživanja" iz 2009. godine, 63 odsto žena koje glume orgazam nisu inicirale seks, a 29 procenata uopšte nije želelo snošaj. Dakle, samo žele da to skinu sa dnevnog reda.

ODRŽAVAJU KONTAKT SA BIVŠIM
Gotovo 75 posto ispitanica održava kontakte sa bivšim seksualnim partnerima, najčešće putem društvenih mreža. Znakovi upozorenja su brzo zatvaranje prozora na ekranu ili zaklapanje laptopa u trenutku kada aktuelni partner uđe u prostoriju.

ČEZNU ZA DRUGIM MUŠKARCIMA
Ponekad za vreme seksa 32 procenta žena zamišlja drugog muškarca. nekih tri odsto uvek zamišlja drugog, dok 65 odsto uvek misli na svog trenutnog partnera. Stručnjaci kažu da je fantaziranje normalno, ponekad i korisno i da ne znači emocionalnu prevaru.

MASTURBIRAJU DOK SU U VEZI
Svaka četvrta žena u vezi masturbira nekoliko puta nedeljno. Gotovo toliko ih masturbira nekoliko puta mesečno, dok svaka treća gleda pornić kada je sama u kući bar jednom mesečno. I to je normalno. Naizgled paradoksalno, što više seksa imaju, žene češće masturbiraju. Dobra vest za muškarce je da žene koje masturbiraju češće pristaju na isprobavanje novih stvari.

NE UZBUĐUJE IH PARTNER
Čak 42 procenta žena ponekad ne smatra svog partnera privlačnim, a 3 odsto odbojnim. Zašto? Njih 18 odsto misli da je beskoristan u krevetu, 16 procenata kaže da ih ne privlače fizički, 13 odsto misli da su im partneri sebični u seksu, a čak 11 procenata se požalilo na partnerovu higijenu. Za 9 procenata nesrećnica kriva je slabašna erekcija, a veličina penisa je problem za čak 7 odstp nezadovoljenih dama.

MISLE DA IM PARTNER PREMALO ZARAĐUJE
Istraživanje objavljeno 2007. pokazalo je da žene koje više polažu na materijalno u 40 odsto slučajeva nisu zadovoljne financijskim statusom svoga supruga. Suprugin materijalizam direktno utiče na muškarčevo zadovoljstvo brakom, ali i muškarčev materijalizam, zbog društvenih očekivanja, opet, utiče na njegovo zadovoljstvo brakom. Postoji li neko ko ne želi više novca? Ipak, važno je zadržati obe noge na zemlji, zar ne?

Izvor: Vesti online

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар