Ko je tvorac knjige Marijane MateusAmuaž“, izgleda da zna samo Luna Lu, koja je u emisiji „Beograde, dobar danStudija B, emitovanoj u petak, otkrila da internacionalna kreatorka, bivša studentkinja i lokalna spisateljica nije napisala svoje za sada jedino delo!

- Svima je jasno da Marijana nije napisala svoju knjigu, ali ne vidim zašto bi se sramila toga. Pa to se danas radi, ljudi plate nekome da napiše knjigu - izjavila je Suzana Zlatanović, alijas Luna Lu, koja očigledno zna nešto što mi ne znamo.
Povodom ove izjave poznate voditeljke i kolumnistkinje, oglasila se i gospođa Mateus, koja je izrekla oštar demanti.
- Stvarno nemam komentar, dosta mi je više kojekakvih priča. Nije mi jasno odakle nekome pravo da komentariše tuđe živote i tuđa dela. Iza moje knjige stojim samo ja i niko više - izjavila je Mateusova za portal „Puls“, dok do Lune Lu nismo uspeli da dođemo.
Ipak, da među dvema poznatim damama ne vlada netrpeljivost, pokazuje podatak da je Luna Lu prošle godine u svojoj emisiji „Popodne“ na Televiziji B92 ugostila Marijanu, koju je tada najavila kao kreatorku koja je izabrala da bude pisac, ali je ipak svojski ispromovisala njene modele, a posebno knjigu „Amuaž“.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар