Madona je najveća pop zvezda svih vremena, a smatra se i jednom od najimućnih ljudi na planeti. Međutim, njen brat Entoni Čikone nije takve sreće.

Naime, Entoni (55) živi na ulicama Mičigena oslanjajući se na dobrotu crkvi i humanitarnih udžuženja kako bi dobio novac da se prehrani.

Entoni je za lokalni list “The Michigan Messenger” izjavio da je proveo prošlu zimu smrzavajući se na zimi živeći ispod mosta.
- Porodica mi je okrenula leđa, i to kada sam prolazio kroz težak period. Mislite da se nisam zapitao hiljadu puta - zašto je moja sestra multimilioner, a ja moram da preživljavam na ulici? Nikada nemojte da posmislite da se ovo vama ne može dogoditi, rekao je Entoni koji je samo pre nekoliko meseci uslikan elegantno obučen na sahrani svoje bake.


To je bio jedini komentar koji je Entoni imao o svojoj sestri Madoni koja je sinoć viđena u Njujorku sa prijateljem i menadžerom Gajem Osirijem. Pevačicin izgled u širokoj trenerci, jakni i šalu nije odavao utisak zvezde sa milionima dolara.

Ipak, Madona nije uradila ništa kako bi pomogla svom bratu koji je postao beskućnik nakon što je izgunio posao u porodičnoj vinariji. Ćikone Vinarija je vlasništvo Madoninog oca Tonija (80) i njegove supruge Džoan sa kojom je u braku od kada je pevačicina majka umrla od raka 1963. godine. Entoni je radio na poslovima izrade i prodaje vina, što je u jednom momemntu uklučivalo i pet vrsta Madoninog vina.

Entoni, drugo dete od osmoro pevačicinih braća i sestara rekao je za lokalni list da je bio prinuđen da posegne za ekstremnim merama kako bi mogao da preživi. - Nemam nikakvu zaradu. Preko dana se krijem u lokalnim supermarketima kako bih se zagrejao, a ponekad u crkvama dobijm besplatan obrok, ispričao je Entoni koji nije jedini Madonin brat koji se nedavno našao u udarnim vestima.

Pre tri godine pevačicim mlađi brat Kristofer objavio je knjigu pod nazivom “Život sa mojom sestrom Madonom” gde je detaljno opisao njenu vezu sa bivšim mužem Gaj Ričijem, a zvezdu kao manipulativnu i osobu koja je opesdnuta sobom.

Izvor: Blic

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар