Lejdi Gaga ipak se nije u Indiji pojavila u haljini od kupusa, kako se predviđalo, već je na konferenciji za novinare uoči svog nastupa izgledala poput kraljice.

Gaga je obukla asimetričnu večernju haljinu indijsko-američkog dizajnera Naeema Khana, a na glavi je imala periku oblikovanu u punđu, u bojama indijske zastave. “Kraljica” je sedila na prestolju i pila čaj i razgovarala sa novinarima o svom nastupu na otvaranju trke Formule 1 u Nju Delhiju.

“Može se reći da sam indijski hippi. Naporno sam radila tako da je svaki moj nastup drugačiji. Izgradili smo posebnu pozornicu za nastup u nedelju što je nešto sasvim novo u Indiji. Nastupiću u saradnji sa indijskim Dj-jem”, rekla je Gaga, ali nije želela otkriti kakve će kreacije nositi na otvaranju.

“Moja odeća će biti mešavina moje vizije i indijske vizije. Malo sam je modernizovala, biće nekih iznenađenja i jako sam uzbuđena”, tvrdi pevačica i dodaje kako joj je Indija jako lepa zemlja, ali najlepši su joj sami Indijci. Navodno je velika potražnja za kartama za Gagin koncert, uprkos prilično visokoj ceni ulaznica.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар