Za peticu! Starleta Holi Medison (31), bivša devojka Hjua Hefnera (84), gazde „Plejboja“, osigurala je kod „Lojda“ u Londonu svoju najvredniju imovinu - grudi! I to za milion dolara! 

Platinasta plavuša se na ovaj prilično učestali potez kod slavnih koji osiguravaju razne delove tela odlučila da bi zaštitila poprsje dok nastupa u jednom burleska šouu u Las Vegasu. „Čula sam da su mnogi osigurali razne delove svojih tela i pomislila sam, zašto da ne. Jer ako se nešto dogodi mojim grudima, biću van posla mesecima i verovatno ću izgubiti milione dolara. Želela sam da obezbedim svoje prihode“, rekla je Holi, koja se u šou programu nekoliko puta pojavljuje u toplesu.
„Pomalo je smešno, ali moje grudi će dobiti pažnju koju zaslužuju. One su moj primarni deo tela koji mi donosi novac“, dodala je Holi za magazin „Pipl“. Naravno, njene grudi, povelike petice, narasle su zahvaljujući silikonskim umecima. Osim Holi, u šouu u Las Vegasu nastupa i Kendra Vilkinson, takođe „zečica“, koja je sa Holi godinama živela kod Hefnera. One su zajedno snimale i rijaliti „Devojka iz susedstva“.

Ne treba joj muškarac!
Holi je od 2003. do 2009. živela u haremu u vili Hjua Hefnera. Nakon raskida je imala nekoliko veza koje nisu dugo trajale. Razočarana u ljubav, rešila je da joj muškarac nije potreban: „Više nikada se neću zabavljati s nekim. Ne treba mi muškarac. Zadovoljna sam sobom i prijateljima. Fokusiraću se na karijeru i na pokretanje novih rijalitija“, poručila je u jednom prošlogodišnjem intervjuu.


Izvor: Alo


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар