Pop pevačica i miljenica tabloida Nataša Bekvalac posle silnih izjava о poznanstvu sa Ćazimom Osmanijem izgleda više ni sama ne zna šta je prava istina!

Naime, novosadska barbika je u poslednje vreme počela da demantuje samu sebe! Naime, pre mesec i po dana Bekvalčeva je za jedan dnevni list dala intervju u kome se požalila kako joj zbog pisanja da je u vezi sa više nego kontroverznim albanskim biznismenom prete vađenjem utrobe i materice, a pre samo nekoliko dana za magazin „Svet“ je izjavila da joj niko nije pretio jer nije imao zbog čega!
- Ovo što sam ja doživela je prestrašno! Stižu mi preteće poruke, pozivi, pisma. Pišu da će me zaklati, da će mi izvaditi utrobu, matericu, da ću završiti u kanalu. Nisam to prijavila policiji jer sam se bojala da ću, ako to uradim, još više biti dočekana na nož. Neki vrlo ozbiljni ljudi su me zvali i predložili mi da unajmim obezbeđenje, ali ipak neću, jer bih tada postala rob sopstvene ličnosti, popularnosti i zanimanja kojim se bavim. Lično obezbeđenje nemam i nikada se nisam osećala ugroženo, sve do pre nekoliko dana - pričala je „iskrena“ Nata 9. septembra ove godine za jedan dnevni list, ali je izgleda shvatila da je bolje da malo preokrene priču.
Da li ju je „belo“ iz njene nove pesme nateralo da priča drugačije ili je neko „dobro“ posavetovao, ne znamo, ali je poznata pevačica u aktuelnom broju „Sveta“, koji je izašao 24. oktobra, rekla da pretnje zbog Ćazima nikada nije dobijala!
- Niko mi nije pretio jer nije imao zbog čega, a odavno sam prestala da se obazirem na ono što novine pišu - reče Bekvalčeva, koja se, po svoj prilici, ne obazire ni na ono što sama priča?! Do izjave pop pevačice ovim povodom nismo uspeli da dođemo jer ona nije odgovarala na naše pozive.

O Ćazimu: „Skoro ga ne poznajem“, pa „simpatični poznanik“
Da ovo nije jedina stvar o kojoj nas je lepa Nata slagala, najbolje govori podatak da je u pomenutim intervjuima malo pobrkala lončiće i u vezi sa Ćazimom Osmanijem.
- Bila sam u šoku kad sam čula da sam u vezi sa čovekom koga skoro da ne poznajem - rekla je Bekvalčeva pre izvesnog vremena, a onda je, izgleda, shvatila da joj je Ćazim malo bitniji.
- Nisam ni mogla da naslutim da će jedno neobavezno letnje poznanstvo sa simpatičnim čovekom koga sam zvala Fabricio, Felicio i kako sve ne, uzdrmati ionako raspomamljene balkanske strasti - izjavila je kasnije pevačica.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар