Devedesete se po mišljenju folk zvezde Aca Lukasa nikada nisu vratile na muzičku scenu jer sa nje nisu ni odlazile. Kako nam je objasnio Vuksanović, koji će 3. novembra po tradiciji proslaviti rođendan koncertom uBeogradskoj areni“, sve što je kvalitetno slušalo se i uvek će se slušati.
- Ne znam o kakvom povratku pričaju ljudi?! Postoje pesme iz tog vremena koje su OK, a ima i onih koje nikada ne bih slušao. Ostajem pri tome da „Fanki Dži“ ne volim da slušam, nisam voleo ni tada, ne volim ni sad.

- Zašto si se odlučio za jednu „Arenu“, s obzirom na to da si prošle godine uspešno napunio dve?
- Možda smo mogli da radimo i ovog puta dve „Arene“, ali nismo, da ne budemo dosadni.

- Ovih dana je osvanula priča da si se posvetio zdravom životu zbog koncerta. Je l‘ to znači da si počeo da treniraš, batalio alkohol i cigarete?
- Zdravije živim, ali ne baš tako kao što pišu novine. Malo više spavam, manje pušim, ne pijem…

- Da li će tvoja deca biti 3. novembra u „Areni“?
-Hoće! Viktorija neće jer je mala, Andreja neće biti tu 3. novembra, ali Lazar i Miljana hoće sigurno.

- Kako se deca međusobno slažu? Stigneš li da svima podjednako posvetiš pažnju? 
- Slažu se lepo! Kao i sva braća i sestre. Što se mog vremena tiče, stignem da im se posvetim, ali oni su sada stariji i to je onda fora da odemo na ručak. Naravno, vidimo se kad im nešto treba. Inače, upoznao sam im i momke i devojke. Šta ću, moram. Ja u stvari nisam opasan tata, samo sam strog, ali pravičan.

- Da li ti je Ceca naknadno, kada je videla tvoju izjavu u novinama, čestitala rođenje deteta? 
- Jeste! Tada, kada sam davao taj intervju, pitali su me da li mi je Ceca čestitala rođenje deteta, rekao sam da nije jer se nismo čuli. Pozvala me je posle toga i pitala kakvi su to napisi u novinama. Čestitala mi je, naravno.

- Šta misliš o Cecinom, a šta o Breninom albumu?
- Šta znam… Slušao sam Cecin, njen mi se sviđa. Brenin, da budem iskren, nisam čuo. Imao sam prilike da preslušam nekoliko pesama i nisu loše.

- Izjavio si svojevremeno da Nedeljko Bajić Baja snima smešne pesme, šta misliš o njegovom novom albumu? Da li bi možda snimio duet s njim?
- Ja sam to izjavio pre 15 godina, ali moram da priznam da poslednjih nekoliko godina Baja ima dobre albume. Pesma „Zapisano je u vremenu“ mu je totalni hit, ta mi se baš sviđa. Ipak, ne bih s njim snimio duet, ali ne zato što je loš ili šta ja znam, nego nismo u istom fazonu.

Snimio bih duet s JK 
- Prošle godine si imao dosta gostiju na koncertu, između ostalih na bini se pojavila i Karleuša, što je bilo veliko iznenađenje? Hoćeš li da nam otkriješ ko će ovog puta pevati?
- Da, Karleuša je prošle godine gostovala i to je bilo super. Ove godine neće ona, ali imaću goste iznenađenja, samo ne želim još da otkrivam ko će to biti.

- Da li bi snimio duet s Karleušom? 
-Zašto da ne. Ako je dobra pesma, ako ima veze s mozgom, bih. Menjam pelene Viktoriji

- Menjaš li pelene Viktoriji? Ustaješ li noću kada plače? 
- Da, da! Ne stalno, ali kada imam vremena, zašto da ne.

- Planirate li Sonja i ti još dece?
- Vidi, to se nikad ne planira. Nijedno od moje dece nije bilo planirano. To se desi spontano.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар