Tokom jučerašnjeg dana, mnoge Beograđanke su pomislile da haluciniraju kada su se usred Knez Mihailove ulice srele sa jednim od najpopularnijih televizijskih zavodnika poslednje decenije - gospodinom Zverkom! Potpuno sam, glumac Kris Not (56), za neupućene nosilac naslovne muške uloge serijala „Seks i grad“, prošetao je Beogradom, popio nes i pojeo pecivo u najpoznatijem restoranu u gradu, a onda za „Alo!“ otkrio svoje impresije o Srbiji.
- Ovde sam zbog snimanja serije „Titanik: Krv i čelik“ i veoma mi se dopada vaš glavni grad. Pravo otkrovenje su ljudi, veoma su otvoreni i osećam se prijatno. Vidite da sam u ovom trenutku sam iako mi je ovo prvi put da posećujem vašu zemlju i osećaj je fenomenalan - izjavio je za naš list poznati glumac, a potom je otkrio da ipak nije stigao da vidi mnogo toga u Beogradu.
- Danas sam razgovarao s mnogo ljudi, mnogi su me startovali na ulici i saznao sam da je moj lik gospodina Zverke ovde veoma popularan. Nažalost, u Beogradu ostajem samo jedan dan, ali moraću da se vratim jer, da budem iskren, ništa nisam uspeo da vidim - za „Alo!“ je otkrio Mister Big, koji je ipak platio ceh samostalnog obilaska grada, jer se nešto kasnije izgubio, pa je jedva pronašao hotel u Knez Mihailovoj ulici u kom je bio smešten.
Poznati glumac doputovao je juče u poslepodnevnim časovima zbog snimanja serije „Titanik: Krv i čelik“, čije snimanje će se nakon Beograda nastaviti i u Kragujevcu, a potom u Belfastu. Serija „Titanik: Krv i čelik“ ilustruje priču o nastanku najpoznatijeg potonulog broda u 20. veku, koju režira Kiran Doneli. U ovoj seriji od 12 epizoda glumiće čak 40 glumaca iz Srbije, a naš jučerašnji gost Kris Not tumači ulogu finansijera Džej Pi Morgana.

„Seks i grad“ proslavio Nota! 
Serija koju su i muškarci voleli zato što su je žene obožavale, čuveni „Seks i grad“, nakon prvih epizoda 1998. godine, već tada sredovečnog Krisa Nota dovele su u žižu interesovanja. Not je postao planetarno popularan kao ljubavnik kolumnistkinje Keri Bredšo iako je pre ove uloge snimio više od 20 filmova. Ovaj glumac je poznat i po ulozi detektiva Majka Logana u seriji „Red i zakon“, koju je napustio u trećoj sezoni, a bio je deo glumačke ekipe osam godina. Osim najvećeg šarmera popularne njujorške serije, gost srpske prestonice bila je glavna kreatorka „Seks i grada“ Patriša Fild.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар