Najpoznatiji hrvatski kantautor Zlatan Stipšić Džiboni nastupiće 1. oktobra u Velikoj sali Sportskog centra Vojvodine, a gost će mu uz ostale biti i Vlatko Stefanovski. Publiku, pored spektakularne produkcije, očekuju i gosti iznenađenja. Ove godine na koncertu kao Džibonijevi gosti nastupiće poznati muzičari
- Vlatko Stefanovski, Damir Urban i Maja Azusena. Novosađani će imati priliku da uživaju u fantastičnoj tehnici sviranja gitare koju će rame uz rame sa Džibonijem predstaviti Stefanovski, koji se kao njegov specijalni gost pojavljuje na dva poslednja albuma zajedno sa muzičarima svetskog renomea kao što su Manu Kače, Pino Paladino, Toni Levin i drugi.
Da publika nestrpljivo očekuje ovaj koncert najbolje pokazuje podatak da je u pretprodaji ostalo malo ulaznica za koncert, koje se još uvek mogu nabaviti online preko sajta www.gigstix.com. Karte se mogu nabaviti i na prodajnim mestima Gigs Tix Novi Sad u Pariskom magazinu, na blagajni novosadskog "Spensa", biletarnici Beogradske arene, Doma sindikata i Sportskog centra "Ušće", na info-pultu. Cena ulaznica je 1.790 dinara (zapad 2), 1.990 dinara (parter), 2.390 dinara (zapad 1) i 2.590 dinara (istok).


Izvor: Blic

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар