Istorijsko pomirenje Dragane Mirković sa čelnicima „Granda“ (prvo sa Lepom Brenom, a nedavno i sa Sašom Popovićem) krunisano je noćnim provodom legendarnih folk pevačica! Naime, dve koleginice su sele u Brenin automobil i uputile se ka jednom poznatom zemunskom restoranu, a ekipa našeg lista ekskluzivno je zabeležila svaki trenutak njihovog druženja. Na pola puta, Dragana je izašla iz „mercedesa“ i premestila se u auto kod svog supruga. U restoran su ušle negde pre ponoći, a izvor koji se našao u istom lokalu rekao nam je da su pevačice sve vreme bile raspoložene.

- Brena je pila vino, a Dragana flaširanu vodu. Sve vreme su se smejale i čavrljale. Bilo je očigledno da su obe uživale u ćaskanju i ovom neobičnom posleponoćnom druženju. Unutra je sa njima bio i Draganin muž Toni i neka plava devojka, verovatno njihova zajednička prijateljica - rekao nam je gost koji se zatekao na licu mesta. Koleginice su se zadržale na večeri oko tri sata. Naš paparaco ih je sačekao na ulazu, a kada su se pojavile oko jedan sat iza ponoći, bile su vidno raspoložene! Brena je u jednom trenutku odvojila svoju prijateljicu Gagu sa strane i počela da joj nešto objašnjava. Nakon nekoliko minuta stigao im je i prevoz, u koji su se spakovali svi zajedno, a mi smo uspeli da čujemo i gde su se folk zvezde uputile dalje.

- A sada, pravac kući, da se odmorimo malo - rekla je Mirkovićeva svojoj drugarici Breni. Kada je gazdarica „Granda“ ulazila u automobil, primetila je našeg paparaca i pozdravila ga širokim osmehom. Podsećanja radi, Dragana Mirković je za naš list izjavila da je poziv za gostovanje u „Zvezdama Granda“ dobila lično od Lepe Brene i da njoj ne ume da kaže „ne“.

- Poziv da učestvujem u prvoj emisiji novog serijala „Zvezda Granda“ sam dobila od Brene, koja je moja dugogodišnja koleginica, i taj poziv zaista nisam mogla da odbijem. Njoj retko umem da kažem „ne“ - uz osmeh je prokomentarisala legendarna pevačica. Dragana prekinula snimanje zbog Brene! Još jedan dokaz da su Dragana Mirković i Lepa Brena izgladile odnose bio je kada je na snimanju emisije „Zvezde Granda“ Gaga zamolila za rez, jer je želela da se pozdravi sa svojom prijateljicom Brenom.

- Želim samo da vas zamolim za malu pauzu kako bih pozdravila svoju dugogodišnju prijateljicu - rekla je vlasnica „DM sata“, koja je ustala i izljubila se sa vlasnicom „Granda“.


Izvor: Alo


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар