Pregovarajući o poslu sa bogatim albanskim biznismenom, Olju Crnogorac dotični gospodin odjednom je počeo da muva i da joj nudi brak! Zabezeknuta manekenka napustila je sastanak glavom bez obzira…
Nakon što je snimak njenog striptiza u stanu izašao u javnost, manekenka i voditeljka Olja Crnogorac “preživela” je još jedan šok kada je u kafiću u Novom Sadu startovao albanski biznismen Salih i hteo da je kupi za 300 000 evra! Olja je na sastanak sa milijarderom krenula kako bi ugovorila bitan poslovni angažman u inostranstvu ali je nakon nekog vremena shvatila da nije u pitanju samo “tezga” već i ponuda za ljubavnu vezu.
S obzirom da joj je sastanak ugovorila pevačica Maja Nikolić, koja je takođe ugovarala nastup, a insajder je bio glumac Dragan Marinković Maca, vrlo je jasno da je ova “Nemoguća misija” za Olju bila vrlo dobro izrežirana.

- Vidim da pričate o udaji, da vas niko neće…jel može to da se promeni – , udvarao se albanski biznismen Olji, na šta je Maca provocirao:

- Salih, to je Olja..Olja! Nije Nataša Bekvalac – pričao je šaljivim tonom Maca. - Celo veče Nataša Bekvalac.. šta to treba da znači? To nisu šale, to je na nacionalnoj bazi – komentarisao je Albanac. Manekenka je tokom celog sastanka bila preplašena jer su se albanski biznismen i Maca raspravljali i prepucavali oko Bekvalčeve i pokušavala da temu razgovora vrati samo na posao. Kada se stvar već otrgla kontroli i kada je shvatila da albanski biznismeh želi nešto više od poslovne saradnje, manekenka i Maja Nikolić su otišle do toaleta zgranute.

- Hvala ti Majo što si me dovela ovde ali ne bih volela da se uvalim u go*na pa da me neko proda na trajektu – pričala je Olja. Nakon nekoliko sati sedenja u poznatom kafiću u Novom Sadu, manekenka je odlučila da napusti lokal i odustane od poslovne ponude od 300 000 evra ali i od nove ljubavne romanse sa albanskim milijarderom.

- Ludaci teški! Pred kraj sam malo posumnjala jer je krenula usiljena svađa. čovek nije znao da mi objasni za kakav posao on mene ustvari angažuje. Šokirana sam bila a i tokom celog razgovora sa tim biznismenom preplašena za svoju bezbednost. Nije meni problem bio što je on druge nacionalnosti već što me otvoreno muvao a posao zbog kog sam došla stavljao po strani. Sve u svemu, produkcija je izabrala aktuelnu temu albansko-srpska veza, i pokušala da i mene ubaci u tu priču. Ali ostala sam hladna do kraja, kao što sam i uvek. Frizer Dragan Jezdić koji je bio sa mnom nije, pomamio se na novac, tako da se međusobno šalimo da je Nemoguća misija ustvari bila njemu nameštena a ne meni – rekla je Olja za Smedia portal.

I Goran Marković, direktor produkcijske kuće “Media Wizards”, objasnio je kako je izgledala cela situacija. - Kao i uvek, ekipa “Nemoguće misije” ovakve situacije namešta ličnostima koje su u trenutno aktuelne. Olja je bila najpogodnija za ovakvu vrstu priče a Dragan Marinković je kao odličan glumac imao veliku ulogu u svemu. Sutra, na TV Pink svi će moći da pogledaju kroz šta je sve prošla manekenka a ja sam siguran da će nam ona oprostiti za pretrpljen strah – rekao je Goran.

Izvor: Smedia

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар