Ako se uzme u obzir da je pre samo nekoliko dana osvanula izjava Nemanje Stevanovića da su zvezde „Granda“ pukle i da ne rade kao nekada, mnogi su bili iznenađeni kada su ga videli na promociji nove programske šeme Televizije „Pink“ kako sa istim tim zvezdama nazdravlja i ispija piće kao da se ništa nije dogodilo! Međutim, mlađani pevač tvrdi za naš list da za zvezde Granda“ i tu produkcijsku kuću nikada nije rekao ništa loše.

- Zgrožen sam bio kada sam pročitao onakvu laž! Nikada nisam izgovorio da zvezde „Granda“ loše rade. Kako bih uopšte mogao to da izgovorim?! Ispalo je kao da sam ja neki milioner koji se „ubija“ od novca, a oni ne, a to je potpuna nebuloza. Mislim da je naše druženje na promociji nove programske šeme „Pinka“ najbolji dokaz da smo u veoma dobrim odnosima - počeo je priču za „Alo!“ Nemanja i dodao da se prijateljski pozdravio sa čelnicima „Granda“.

- Naravno da sam se lepo pozdravio sa Sašom Popovićem i njegovom suprugom Suzanom, kao i sa Brenom. Ja sam njih uvek poštovao i takav odnos će se nastaviti i u budućnosti jer ne vidim razlog da bude drugačije. Ja se sa većinom zvezda „Granda“ svakodnevno viđam i dobri smo drugari. Družimo se, pijemo kafe, izlazimo… Pa čak i nakon proslave na „Pinku“, zajedno smo otišli u provod na splav na kojem sam ja preksinoć pevao. Tako da mislim da je za naš dobar odnos slika koju vi imate najbolji dokaz - zaključio je Stevanović.

Bojana Lekić ljubila Koleta!
Poznata voditeljka Bojana Lekić iskoristila je promociju nove programske šeme TV „Pink“ da razgovara sa gostima koji bi mogli da podignu gledanost Televizije „Avala“, na kojoj trenutno radi. Naime, kada je spazila biznismena Miodraga Kostića Koleta, Bojana ga je prvo srdačno izljubila, da bi odmah nakon toga počela da ga ubeđuje kako bi bilo odlično da se pojavi u jednoj od emisija na Televiziji „Avala“. Kostić nije ostao imun na njene poljupce i vickaste opaske pa je, sudeći po osmesima, očigledno popustio i pristao na gostovanje.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар