Izgleda da je medijskom prepucavanju i ružnim pričama između mladog pevača Milana Stankovića i direktora „Grand produkcijeSaše Popovića došao kraj, a sve to samo pomoću lepog prijateljskog razgovora.

- Milan i Saša su se u ponedeljak našli u kancelarijama „Granda“ i prvi put nakon dosta vremena staloženo i mirno popričali o svemu što je iza njih, ali i o planovima koji se tiču Stankovićeve karijere. Direktor „Granda“ je mladom pevaču dao nekoliko očinskih saveta i kao i uvek predočio mu koliko koristi ima od toga da se vrati u svoju matičnu kuću - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje da će se za dve nedelje znati šta će dalje biti.
- Nisu hteli da brzaju. I jednom i drugom je samo bilo bitno da sve reše prijateljski. Razmatrali su nekoliko opcija o nastavku Stankovićeve muzičke karijere i odlučili da sačekaju još petnaestak dana i tada se ponovo nađu i odluče da li će se njihova saradnja nastaviti ili će pružiti ruku jedan drugom i poželeti sreću u daljem radu. Neverovatno je bilo videti kako se nasmejani rastaju i pozdravljaju kao da se ništa nije desilo - završio je naš izvor. U želji da čujemo da li je odluka doneta i pre vremena, pokušali smo da kontaktiramo sa Stankovićem, ali je bio nedostupan za komentar.

Popović pustio Stankovićevu pesmu! 
Da su učinjeni prvi koraci ka pomirenju između Saše Popovića i Milana Stankovića svedoči i podatak da je u petak uveče u emisiji „Grand šou“ emitovan snimak od pre dve godine, na kojem mladi pevač izvodi pesmu „Korak do sna“.

- Reč je o repriznim plejbekovima iz nekoliko „Grandovih“ emisija. Osim Milanovog, emitovani su i nastupi Milene Ćeranić, Tanje Savić pre nego što je ostala u drugom stanju, kao i mnogo drugih pevača koji su bili ili su još deo „Grand produkcije“ - rečeno nam je u pres službi produkcije.


Izvor: Alo


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар