Pripremam pravi spektakl! Obećavam da će se svi koji dođu na moj rođendan lepo provesti, i da će ovu žurku pamtiti do kraja života!, poručuje Lepa Brena uoči koncerta u beogradskoj “Areni” 20. oktobra na kom će sa publikom proslaviti 51. rođendan. Saradnici kažu da je Brena ushićena kao devojčica i ne može dočekati da izađe na scenu. Punih 17 godina nije pevala u Beogradu i ovaj koncert je poseban za nju.

- Treme nema, ali ima akumulirane kreativne energije i euforije koja me uvek obuzme pred nastup. Želim da ovaj rođendan pamtim po sjanoj energiji publike, po osmesima i aplauzima. Da se svi zajedno otkačimo do daske i lepo provedemo - planira Brena. Ona je poznata po odličnoj kondiciji i fizičkoj snazi koju je stekla zdravim načinom života, pravilnom ishranom i svakodnevnim fizičkim vežbanjem. Zato joj nisu potrebne posebne kondicione pripreme.
 - U dobroj sam fizičkoj kondiciji, jer redovno plivam, idem na jogu i povremeno na aerobik. Nisam pobornik teških, iscrpljujućih treninga, jer se ne spremam da osvojim Mont Everest! A i koncerti su moj fah i to radim sa uživanjem. Umem da osetim tu reverzibilnu energiju. Ta interakcija sa publikom, za mene je veoma važna. Pritom, uz mene će biti i moji najbliži jer je ovaj jubilej za mene nešto posebno i želim da ga provedem uz svoju porodicu i svoju publiku - priča slavljenica. Breni se na koncertima svašta dešavalo. Pravi je maler sa podužim spiskom pehova među koje spada i onaj čuveni - veoma popularan na “ju-tjubu” - kada je toliko visoko digla nogu da je sama sebe udarila u glavu i pala na sred koncerta. Kada ima sreće da se ništa gore ne desi, onda u sred nastupa na otvorenom - počne pljusak!

- Bilo je tu svega i svačega, ali “šou mast gou on!” Profesionalizam mi je uvek bio na prvom mestu. A kada bih sve pehove stavila na jedan DVD mislim da bi to bilo najgledanije domaće ostvarenje! - smeje se Brena. Povodom 30 godina karijere slavna pevačica već dugo priprema i monografiju koju će objaviti posle koncerta. Ove godine proslavlja i 20 godina braka sa Bobom, pa kada je već slavljeničko raspoloženje, pitamo ovu majku tri sina da li je snajka na pomolu.

- To je najbolje da pitate njih trojicu. Ja se u taj deo ne mešam i odluke o njihovim životima prepuštam njima. Boba i ja smo svoj deo temelja u vaspitanju postavili, a na našim sinovima je da dograde svoj život na način koji njima odgovara - kaže Brena, a nas baš zanima kakva će biti kako svekrva.

- Mnogo me pitate! Hajde da prvo postanem svekrva, pa ćemo da vidimo! Nemam strah od novih životnih uloga - zaključuje muzička zvezda. Običaj je da slavljenica prima poklone za rođendan, ali Brena je rešila da ona daruje publiku. Uz svaku ulaznicu koja se može kupiti na blagajni “Arene”, u TC “Ušće” i na blagajni Kulturnog centra Beograd sleduje i poklon: CD sa novim pesmama Lepe Brene.


Izvor: Blic
Foto: Cropix


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 22 септембар, 2011  

    Mora da se CD dobro prodavao kada ga deli ovako za dz...

Постави коментар