Pop diva Jelena Karleuša imala je mnogo sreće pošto je izbegla da bude povređena u sredu uveče, kada je na njenom nastupu izbila tuča!

Naime, JK je preksinoć u Novom Pazaru održala, kako je istakla na svom „fejsbuk“ profilu, jedan od najboljih nastupa do sada, koji je na kraju ipak obeležen i malim sukobom između grupa muškaraca. Negde oko 9 časova uveče, Jelena je u pratnji dva džipa, u kojima se vozilo obezbeđenje, parkirala svoju belu limuzinu ispred diskoteke, koja je već bila dupke puna.
Oko 9.30 pop diva se popela na scenu i uz ovacije više od 2.000 svojih fanova hitom „Nova religija“ počela svoj koncert. I sve bi, kao i uvek, proteklo u najboljem redu da se te večeri u gradu nije održavala i fudbalska utakmica između Novog Pazara i Partizana, nakon koje su se navijači sjatili na Jecin nastup. Razjareni i pod adrenalinom, oni su se priključili već zagrejanoj atmosferi u diskoteci, da bi ubrzo između njih izbila tuča.

 - Večerašnji nastup u Novom Pazaru je bio jedan od mojih najboljih i najuspešnijih! Klub je bukvalno goreo! U publici je bilo malo više testosterona, ali to je razumljivo i ne ljutim se! Bilo je V.R.H. - prokomentarisala je Jeca na svom „fejsbuk“ statusu, neposredno po završetku koncerta. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa JK u nameri da dobijemo još neki komentar od nje, pa nam je tako iz njene PR službe rečeno:
- Nastup je protekao odlično. Obeležile su ga rekordna poseta i dobar provod. Veliki broj ljudi ostao je ispred samog kluba. Novopazarska publika se potvrdila da uzvrati Jeleni, obasipajući je cvećem. Za vreme samog nastupa nije došlo ni do kakvog incidenta. Tek po završetku, kako smo čuli, izbio je manji problem. Jelena je u tom momentu već bila na putu ka kući.

Izvor: Alo




ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар