Kojim trikovima prevariti muškarca koji tokom leta odluta na "pogrešan kolosek" otkriva pevačica i učesnica rijalitija "Farma Srbija" Zorana Pavić i to iz sopstvene prakse.


-Ako je nečega bilo u mom životu, onda su to ludosti. Mada, kad bolje razmislim, možda nije ludost nego nešto što može da bude korisno ženama. Blizanac sam u horoskopu, znači vrlo sam vragolasta - rekla nam je Zorana i ispričala kakvim se lukavstvom poslužila ne bi li pružila lekciju jednom čoveku sa kojim je bila u vezi:

- Malo me je nervirao i smislila sam kako da mu napakostim, tj. kako da ga napravim ljubomornim. Bila sam u drugom gradu, nazvao me je oko dva, tri sata noću. Pošto imam dva telefona dok smo pričali sama sebi sam slala poruke na ovaj drugi. Mi pričamo, a čuje se kako poruke neprestano stižu. Pitao mi je: "Čekaj, ko ti šalje poruke u pola četiri ujutro?" - Ma poslovno - odgovorim ja, a on: - Kako poslovno, pa u pola četiri? - prilično je poludeo.

Zorana smatra da su ovi slatki, mali, letnji trikovi idealni za dovođenje u red ljubomornih partnera, pa je ispričala još jednu situaciju sa pomenutim čovekom:

- Drugi put kada mi je pravio ljubomorne scene rekla sam mu: - Sad ćeš da vidiš svog boga! Šta da vam kažem dokle ide moja mašta kad sam jedan erotizovan spot snimila. Pošto mi to nije bilo dosta, jer nisam sklona flertovanju, nije to moj stil, ali sporadične varijante i bockanja podržavam, one imaju smisla. Tek, bili smo negde na putu, a ja sam rekla sestri da me nazove i da ne sluša šta joj pričam. Kad sam navodno počela da pričam sa tim muškarcem koji je njemu bio rak rana, ona je počela da vrišti od smeha s druge strane. To je bilo toliko glasno da sam morala da se udaljavam od njega da je ne čuje, što je razgovor napravilo još uverljivijim.

Pomenuti gospodin nije nikada otkrio Zoraninu prevaru: - Sada neka čita, sada mi je nebitno. A tu foru sa slanjem SMS na sopstveni broj preporučujem ženama, možda nekoj posluži, ako joj se dragi zagubi, da ga vrati na isti kolosek.

Izvor: Puls-online

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар