Da je profesionalac, jeste, ali izgleda da je poznati kantautor Vlado Georgiev i skandal majstor, jer, čim mu nešto zasmeta, to se daleko čuje. Popularni Barba je digao dževu već na prvoj probi šou programa „Prvi glas Srbije“, gde je angažovan kao jedan od članova žirija. Ljubimac devojaka je tako preksinoć besneo zbog, navodno, loše opreme koju je Televizija „Prva“ upotrebila za snimanje novog projekta, pa je, kako tvrdi naš izvor koji se zatekao na licu mesta, čak i zapretio da će, ukoliko ne promene tehniku, on napustiti šou!
- U petak je održana prva proba muzičkog programa za mlade talente „Prvi glas Srbije“, koji od septembra pokreće Televizija „Prva“. Vlado Georgiev, koji je jedan od mentora na projektu, imao je svoju grupu od 10 učesnika i trebalo je da ih sasluša, ali, kada je proba počela, on je pobesneo. Georgiev se žalio na video opremu, za koju je rekao da je praistorijska, rekao je da je monitoring krš, a besneo je čak i na tonce. Potom je rekao ljudima iz produkcije, koji su stranci, da se tako ne radi jedan veliki muzički šou i da, ukoliko se to ne popravi, on neće biti deo toga. To je rekao na tečnom engleskom, ali kroz zube – otkriva naš sagovornik blizak produkciji muzičkog programa „Prvi glas Srbije“, koji tvrdi da se nijedan od ostalih članova žirija, a to su džez muzičarka Lena Kovačević i kompozitor Saša Milošević Mare, nije žalio na tehniku i uslove rada ovog projekta.
- S obzirom na to da je takmičenje takvo da su svi mentori, i Saša Milošević Mare, Lena Kovačević i Vlado Georgiev, imali svoje grupe, koje su brojale po deset kandidata, jedino se Georgiev zauzeo za kvalitet inače loših matrica i svakom takmičaru iz svoje grupe ponaosob podešavao mikrofon kako bi zvučao što bolje – dodao je izvor . Povodom ovog skandala, kontaktirali smo s Vladom Georgievim, koji je delimično potvrdio našu informaciju, te istakao da je zaista zahtevao vrhunske uslove od produkcije, ali da nema govora o napuštanju projekta.
- Nisam nikom zapretio, to je bila tonska proba za prvi nastup kandidata i ja sam insistirao na maksimumu kako bi oni (kandidati) pevali što bolje – kratko izjavio Vlado Georgiev, a saopštenje o ovoj situaciji poslala je i služba za odnose sa javnošću Televizije „Prva“.
- „Prvi glas Srbije“, najveći muzički spektakl, počinje uskoro, tako da ćete vrlo brzo videti sve što vas zanima, pripreme, audicije, nastupe kandidata, kao i naš eminentni žiri na delu. Ovo je izuzetno veliki i zahtevan projekat koji se radi u vrhunskoj produkciji, poput svih zabavnih programa „Prve“. Svakodnevno se rade konsultacije i tonske probe, jer želimo vrhunski kvalitet, a sve u cilju da pronađemo prvi glas Srbije. Navodi o nekakvim pretnjama su potpuno netačni, očigledan primer neupućenosti u prirodu posla ili samo prosto smišljena, tendenciozna namera - tvrde portparoli televizije. Dakle, bura se stišala, ali najzanimljivije tek sledi. Strpimo se još malo, jesen samo što nije, pa ćemo videti strogog Barbu u ulozi sudije!

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 29 август, 2011  

    Ma dokle bre da nam uvek neko popuje.
    Gde su Beograđani,Cukić,Bebi dol,Marija,Zorana i još divnih i školovanih muzičara.

Постави коментар