Vest da je Ekrem Jevrić sa suprugom Igbalom snimio reklamu u kojoj je dobar deo posvećen Vesni Vukelić Vendi nije iznenadio kontroverznu pevačicu, koja smatra da bivši farmer to radi kako bi osigurao opstanak kod žene!
Naime, Vendi kaže da joj je jasno da se u životu autora hita „Kuća-poso, poso-kuća“ i dalje sve vrti oko nje, iako se Ekrem prilično neubedljivo pravda Igbali.
- Ovo mu je fantastično palo kako bi se oprao kod svoje supruge. Na kraju će da ode i u svece, naravno, ne po pravoslavnim običajima. Postaće sledbenik budizma i Sai Babe, pa će početi vodu da pretvara u naftu. On je pokazao sve svoje emocije, porive i potrebe, i da bi se iskupio zbog bruke kod svoje porodice, postaće klimoglavi svetac Ekrem. To je klasičan šizofreni procep ličnosti - izvršila je Vendi ukratko analizu Ekremove psihe, da bi se potom osvrnula na samu reklamu.
- Ja ne znam da li ta reklama treba da privuče ili da otera gledaoce te televizije. Meni se čini da im je cilj ovo drugo. Pa ja sam sa svojom reklamom koja se uskoro pojavljuje Monika Beluči u odnosu na Igbalu. Dokaz koliko sam jaka je i ta nesrećna reklama u kojoj, iako nisam prisutna, imam glavnu ulogu. Sve se vrti oko mene. Eto, zovem ga u goste i na štandu kod mene moći će da proba „vulkan“ i da ga lično patentiramo. Prava reklama, sa ozbiljnim ljudima i ozbiljnom glumicom, profesionalcem, podrazumeva se. Ma ja sam za njih noćna mora. Biće mu za dve godine ispostavljen račun zbog korišćenja mog lika i dela, ali za dve godine, jer sam ja dugoprugaš - rekla nam je na kraju razgovora Vendi, koja će za nekoliko dana zablistati na malim ekranima u ulozi promoterke proizvoda za potenciju, o čemu je „Alo!“ već pisao.
Dakle, Ekreme, pripremi se - možda je trka na 100 metara završena, ali maraton tek počinje!

Izvor: Alo


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар