Tata udaje mezimicu! Berni Eklston (80), gazda Formule 1, naredne nedelje će udati mlađu ćerku Petru (23), a za svadbu će izdvojiti čak 1,5 miliona evra! U pitanju je jedno od najskupljih venčanja ovog leta, a čitav događaj će trajati tri dana. Zvanice, njih 300, zabavljaće niko drugi do čuveni muzičar Erik Klepton i bend „Blek ajd pis“. Klepton je inače poznat da ne radi slične tezge, ali Berni mu je dobar prijatelj i nije mogao da ga odbije.
On će na svadbi odsvirati samo jednu, eventualno, dve pesme za šta će dobiti 275.000 evra. Mladenci će prvi ples najverovatnije odigrati uz pesmu „Tears in Heaven“ ili „Layla“. Na drugoj strani, pop bend „Blek ajd pis“ će za svirku dobiti 860.000 evra.
Kuriozitet je i mesto venčanja. Petra i njen verenik su za svadbu izabrali dvorac Odeskalći, koji se nalazi nedaleko od Rima, a koji je izgrađen još u 15. veku. U istom ovom dvorcu su se venčali i Tom Kruz i Kejti Holms. Iznajmljivanje dvorca će koštati 355.000 evra. U ponoć je planiran i spektakularni vatromet, koji će koštati čak 45.000 evra. „Petra je Bernijeva omiljena devojčica i on će učiniti sve da je usreći. Petrina želja je da njeno venčanje bude prepuno glamura i luksuza“, rekao je izvor blizak paru koji je želeo da ostane anoniman. Petra za venčanje i nije bila toliko zahtevna imajući u vidu da je za veridbu na kojoj im je pevala Rijana potrošila 690.000 evra.

A od mame - vila! 
Pre nekoliko meseci, Petra je pazarila i najskuplju kuću u SAD za 85 miliona dolara. U pitanju je kuća holivudskog producenta Arona Spelinga. Luksuzna vila ima ukupno 123 sobe, 24 kupatila, kuglanu, kozmetički salon, bazen, teniski teren, parking za 100 automobila, bioskop, teretanu... Zvanično, kuću je ćerki kupio Berni, koji je težak 2,8 milijardi evra, ali tek pošto je novac pozajmio od bivše supruge Slavice. Berni i Slavica, koja je poreklom iz sela Maglajni, oko 20 kilometara od Banjaluke, razveli su se 2009. i Slavica je dobila 734 miliona funti.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар