Neće više da samuje - Pred promociju novog albuma, koji će uskoro objaviti, zgodna pevačica odmara se na Crnogorskom primorju i poručuje da je došlo vreme da se ponovo zaljubiPop pevačica Romana Panić već 15 dana boravi na Crnogorskom primorju, gde se odmara i druži sa prijateljima, a svoje zgodno telo pokazala je i ispred objektiva Pressovog fotografa.Iako trenutno nema dečka, ona priznaje da je vreme za novu ljubav, a za nju posebnu draž imaju letnje avanture.- Sama sam i to mesecima potenciram. Uživam u onome što imam. O letnjim avanturama mislim sve najbolje. Daj bože da se dese, a svakako su asocijacija na prijatne trenutke posle kojih ostaju samo lepa sećanja - otvorena je Romana.
Pevačica u Crnoj Gori ne boravi na jednom mestu, već putuje po tamošnjoj rivijeri zbog povremenih nastupa i druženja sa kolegama i prijateljima.
- Malo nastupam, a mnogo više se odmaram. Mobilna sam i nisam vezana ni za jedno mesto. Družila sam se sa Željkom Joksimovićem, Sašom Matićem i sinoć sa Acom Pejovićem. Ovog puta se nešto nisam sretala s koleginicama, iako i među njima imam prijateljice - kaže kroz smeh Romana, i dodaje da joj je odmor potreban budući da je već na jesen očekuje promocija albuma.
- Posle diskografske pauze od pet godina od sebe očekujem mnogo. Pohvale za singl „Duga", koji mi je uradio Joksimović, predstavljaju mi vetar u leđa. Saradnici na albumu su mi sjajni, tako da očekujem veliki uspeh, ali ipak publika će doneti krajnji sud kada bude čula pesme - rekla je Romana za Press i demantovala da je u pregovorima koje je imala sa Sašom Popovićem oko njenog prelaska u „Grand produkciju" iz „Siti rekordsa" presudilo prijateljstvo sa Željkom Mitrovićem, koji je po svaku cenu hteo da je zadrži u svom jatu.
- Nikakvo prijateljstvo ni lični odnosi tu nisu imali ulogu. Jesam pregovarala sa Sašom, ali sam ipak odlučila da ostanem u „Siti rekordsu", gde sam od početka karijere. „Siti rekords", Pink i „Grand" sarađuju i mi pevači iz „Siti rekordsa" zastupljeni smo i u „Grandovim" emisijama. Očekujem da me ovog puta maksimalno podrže i da zajedno napravimo uspeh. Zaključiću da u ovim pričama nema mesta emocijama i o izdavanju albuma razmišljala sam isključivo s poslovnog aspekta - kaže Romana.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар