Povodom razvoda Danice Karić i Daniela Đokića, dežurni skandalmajstor, gej aktivista Predrag Azdejković nije odoleo, već je okačio na Fejsbuk status sledeće sadržine:
- Da lajem il da ne lajem, pitanje je sad?..i tako se nadovezao na svoje nedavne spekulacije o seksualnom opredeljenju glumca Ivana Bosljičića.. doduše, posle statusa da Tomaševićka najbolje zna ko je gej, dodao je za S media portal da nije mislio na TU Tomaševićku…

- Čekam da ovi novinari okrenu leđa… Oćete li da me strpaju u zatvor? napisao je Azdejković, a onda su se u diskusiju uključili i njegovi FB prijatelji…

Jedan od njih je pojasnio razlike i sličnosti zmeđu Daniela Đokića i Danijela Đurića, a onda je Azdejković dopisao i sledeće:
- Daniel & Danijel su gejevi?!?! Vidi, vidi, ja to nisam znao i nikad ne bih to rekao javno, jer sam ja fin i ne prozivam ljude po Fejsbuku. Nego, jel to znači da ja sad imam šanse da se smuvam sa Danielom ili će možda sad da se venča sa Marijom Šerifović (ona izgleda kao njegov tip žemske) zapitao se poznati gej aktivista.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар